Kasverschil of cash verschil van 250 euro bij Gina? ~ Utopia Gekte

8/01/2016

Kasverschil of cash verschil van 250 euro bij Gina?

The day after.

Een goedemorgen en welkom bij een nieuw begin van een nieuwe week. Het is maandag 1 augustus 2016, de 944e dag van het Utopia avontuur. Gisteravond heb ik Utopia even lekker gelaten voor wat het is. Gelukkig zijn er geen spectaculaire dingen gebeurd verder. Daarom ga ik meteen verder bij deze prachtige nieuwe ochtend. Om 8 uur is de eerste bewoner uit bed: Jessie! Hij was heel dichtbij de titel favoriete Utopia bewoner. Gisteren lag hij het grootste gedeelte van de dag voor op Bas in de favorietenpoll. Uiteindelijk heeft Bas toch nog weten te winnen met een verschil van 1 procent van de stemmen. Jessie vertelde Ruud gisteravond nog over de poll en dat hij dus bovenaan stond. Ruud vind het grappig en denkt dat er veel 'Ruud-haters' op Jessie stemmen om hem te pesten. Hij snapt niet zo goed wat er is gebeurd waardoor Jessie opeens de favoriete bewoner is geworden. Wat hij dus niet weet is dat Bas op het nippertje voor de 50e keer heeft gewonnen.

Door naar 9 uur 's ochtends, een uurtje later en er komen steeds meer bewoners hun bed uit.Het blijkt dat het centraal waarschijnlijk verzet gaat worden naar dinsdag. Dit omdat er zoveel is omgezet dat het tellen wat langer duurt. Maar ook omdat er wat kleine onduidelijkheden zijn. Zo is er bij Le Luifel van Gina bijvoorbeeld een kasverschil van 249 euro opgemerkt. Althans, dit is wat veel gezegd is op online websites en fora. De omzet van de hele markt zou ergens rond de 15.000 euro liggen. Daar gaat nog veel geld vanaf dus wat de precieze winst zal zijn blijft afwachten tot het centraal duidelijkheid geeft. Na het onderstaande filmpje goed te beluisteren lijkt het er meer op dat Jessie 'cash verschil' zegt en niet 'kas verschil'. Wat een 'cash verschil' nou is weet ik ook niet. Jessie noemt sowieso niet alle bedragen op die ze allemaal verdient hebben. Zo vind hij het bijvoorbeeld niet nodig om de omzet van de ticketverkoop hardop te noemen.

Inmiddels is het 10 uur 's ochtends en er heerst nog altijd volop rust in huize Utopia. Een enkeling blijft nog even lekker in bed liggen. Wel is iedereen inmiddels wakker. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.