Karin vergelijkt Cees met ongestelde vrouw. ~ Utopia Gekte

8/15/2016

Karin vergelijkt Cees met ongestelde vrouw.

Do noemt Cees slim, gehaaid en egoïstisch.

Goedemorgen en welkom bij een prachtige zonnige dag vol nieuwe avonturen in Utopia. Het is de 958e dag van het grote sociale experiment. Ook is het tien voor half tien in de ochtend en langzaamaan worden de bewoners wakker. Benjamin was super duper onwijs vroeg voor zijn doen omdat hij post heeft ontvangen. Gert-Jan is samen met Cemal al de hele ochtend bezig met het wassen van een auto. Hij vind het een leuke afsluiter, het wassen van de auto. Daarmee doelt hij waarschijnlijk op zijn vertrek later vandaag. Jacco zal rond twee uur 's middags namelijk één van de genomineerden naar huis sturen.

Buiten op het rokersbankje zitten Karin en Dominique aan een sigaret. Eend Babyface is gezellig mee komen waggelen met Dominique en zit aan het voer. Do zegt zich niet te storen aan alle poep van Babyface. Het is maar meelworm en water, maar dan verteerd. Van het onderwerp poep springen ze opeens naar het onderwerp Cees. Karin vind Cees de laatste tijd heel erg vervelend. Dominique is het daar mee eens, zeker nadat hij Romy gisteren zo overstuur maakte. ''Het is net een vrouw die ongesteld is'', aldus Karin.

''Ik weet dat Cees hier graag 15 maanden wil blijven, maar de energie van de groep raakt op'', aldus Do. Beide dames zijn het er over eens dat Cees nooit zal veranderen. Dus ze moeten zelf een manier vinden om met hem om te kunnen gaan. ''Ik heb het gevoel dat Cees het theaterstuk met Ramona wil doen zodat mensen hem er niet uit kunnen stemmen. Heel slim. Dan dwing je dus mensen op anderen te stemmen. Heel egoïstisch. En heel slim. Ik bedoel het echt niet gemeen hoor. Maar als ik op Victoria zou moeten stemmen die nog 7 maanden kan, of iemand die over een maandje weg gaat... En dat gehaaide vind ik jammer. Verder vind ik Cees een hele aardige man,'' legt Do verder uit. Karin vind het wel een goed mens ondanks alle irritaties. Over het weer zijn ze gelukkig wel uitermate positief. ''Fantastisch!''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.