Karin geeft Jessie de wind van voren? ~ Utopia Gekte

8/13/2016

Karin geeft Jessie de wind van voren?

Problemen in het paradijs.

Vannacht zijn er weer Bed & Breakfast gasten blijven slapen in Utopia. En zoals het hoort krijgen zij een uitgebreid ontbijt op de vroege ochtend. Behalve de gasten van vandaag want Cees heeft zich verslapen. Of hij wilde gewoon bewust wat langer slapen dan normaal. Hoe dan ook, dat zou geen probleem moeten zijn. Karin is namelijk al wel wakker en zij doet samen met Cees de B&B. Toch? Nou, Karin zelf denkt daar heel anders over wanneer Jessie aangeeft dat de tafel nog gedekt moet worden. Ze vind dat Cees maar zelf uit bed moet komen en dat het zijn eigen verantwoordelijkheid is. Ze geeft een flinke uitblaffer naar Jessie die eigenlijk niet veel verkeerd deed. Behalve dat hij zich er misschien niet in had moeten mengen...

''Het is het enige wat hij hoeft te doen'', moppert Karin. Na een korte discussie besluit Jessie om Cees wakker te maken. Ook Karin komt nog even roepen. Cees had gehoopt dat ze hem eerder wakker had gemaakt, maar Karin geeft nogmaals aan dat het zijn eigen verantwoordelijkheid is. Om 10 uur staat Cees toch nog in de keuken om aan het ontbijt te beginnen. Hij hoopt het gauw weer te vergeten. ''Mensen kunnen hier zo raar reageren'', moppert hij. Niemand mag een wekker hebben in Utopia - op Dominique en Ruud na - en daarom vind Cees het raar dat ze hem niet gewoon wakker wilde maken.

Buiten vertelt Karin haar kant van het verhaal aan Ramona. ''Het was tien over half tien en de gasten krijgen om negen uur ontbijt. Zelf was ik kwart over negen wakker dus ik dacht, ik loop naar Cees toe. Toen stond Jessie al met hem te praten. Dus ik zeg tegen Cees dat het ontbijt gemaakt moet worden. Begint Jessie voor Cees te praten, dat ik het ontbijt maar moet verzorgen. Dus ik heb hem de wind van voren gegeven''...... Streamlock... De gasten kunnen zo eten en dat is het belangrijkste. Eind goed, al goed.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.