Karin en Jacco hielpen elkaar een handje vannacht? ~ Utopia Gekte

8/30/2016

Karin en Jacco hielpen elkaar een handje vannacht?

Utopia ontwaakt.

Het was wederom een hete nacht in huize Utopia. Veel bewoners hebben plezier gehad met elkaar onder de dekens. Dat Jessie en Billy elkaar weer verwend hebben is geen twijfel over mogelijk. Zij zijn onderhand elke nacht sportief bezig. Maar goed ook want Jessie hoopt nog steeds wat extra kilo's kwijt te raken. Maar dat Jacco en Karin elkaar een handje zouden helpen? Dat had ik nou niet zo één, twee, drie zelf kunnen bedenken...

Beide bewoners deelden vannacht een bed. De bewegingen die zij maakten bij elkaar onder de dekens schokten heel online Nederland door. De een is er van overtuigd dat Jacco en Karin elkaar een handje hebben geholpen. En de ander blijft sceptisch...  Ook op fora wordt flink gespeculeerd over wat er tussen die twee is gebeurd. Hoe dan ook, er zijn zeker zeer verdachte bewegingen gezien. Met alle chaos van gisteren kan ik het mij goed voorstellen dat je een beetje ontspanning nodig hebt. Net als bij Billy en Jessie zullen we de voice-over van de uitzending op SBS6 af moeten wachten. We hebben wel vaker aparte stelletjes gezien in Utopia die de liefde bedreven, toch?

Inmiddels zijn de bewoners alweer met hele andere dingen bezig. Jessie en Billy sporten ditmaal gewoon in de gym in plaats van in bed. Gina is bezig met schoonmaken en het voorbereiden van een nieuw spoedcentraal. Ook vandaag beloofd weer een hectische dag te worden met veel spanningen. Gisteravond was er nog van alles aan de hand na het knallende centraal. Cees was bijvoorbeeld woest omdat hij al 14 maanden roept dat de loods smerig is. En als Victoria het een keer aankaart in een centraal luistert iedereen opeens. Ook Dominique heeft moeite met positief blijven. De spanning in de groep maakt haar angstig. Terwijl ze er het beste van probeert te maken ondanks de ruzies en geldproblemen. Elke kans die ze wil grijpen om zichzelf te ontwikkelen, durft ze niet aan te pakken. Ze is bang voor negatieve reacties van haar mede-Utopianen. Victoria wil Dominique helpen te focussen op haar einddoelen en gaat Do in de toekomst meer apart van de groep nemen.

En nog later op de avond is het Rowena die de rust van haar medebewoners abrupt onderbreekt. Zij schreeuwt enthousiast door de megafoon dat ze nog deze week om de tafel gaat zitten met Thomas Berge voor hun nieuwe nummer. Zowel Cees als Benjamin zijn niet te spreken over de manier waarop zij dit brengt. Ruud staat Rowena bij en heeft een korte ruzie met Benjamin. Wat Ruud betreft mogen ze best lol maken in Utopia. Uiteindelijk spreken beide heren het uit en laten ze het voor wat het is...0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.