JP moet Utopia weer verlaten. ~ Utopia Gekte

8/14/2016

JP moet Utopia weer verlaten.

Jacco blijft in Utopia.

Rond de klok van 2 moeten Jacco en JP de loods even verlaten. Het is namelijk tijd voor de bewoners om iemand te gaan kiezen. Jacco of JP moet Utopia weer verlaten. Beide mannen worden naar buiten gestuurd zodat de bewoners met elkaar kunnen beraden. Victoria legt aan ze uit dat ze zich gaan beraden en dat het erg spannend is geweest. Toch moeten ze nog heel even iets langer in spanning blijven...

Het is al vrij snel duidelijk dat Jacco de voorkeur heeft van deze groep Utopianen. Hij krijgt maar liefst 13 stemmen. JP slechts 3. Cemal, Rianne en Gert-Jan hebben voor JP gekozen. De rest heeft voor Jacco gekozen. Victoria geeft als argument dat hij heel vertrouwd voelt. ''Ik kies ook voor Jacco, niks ten nadele van JP. Hij heeft hard gewerkt'', vult Rowena gelijk aan.

Na een kort overleg mogen zowel Jacco als JP weer binnen komen. Victoria stelt het moment nog even uit met een verhaaltje. De spanning stijgt.... Ze hebben het zogenaamd lastig gehad met kiezen. :-) Nou, zodra JP het nieuws hoort is hij alles behalve blij. Daarover zo meer in een nieuw bericht.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.