JP en Jacco nieuwe tijdelijke bewoners Utopia. ~ Utopia Gekte

8/10/2016

JP en Jacco nieuwe tijdelijke bewoners Utopia.

Welkom in Utopia!

Zo'n beetje iedereen heeft op Paul gestemd, maar verrassend genoeg zit hij toch niet bij de twee binnenkomers. Wederom voedt dat het vermoeden onder kijkers dat zelf stemmen weinig zin heeft. Het zijn namelijk JP en Jacco die de poort door wandelen met hun kist! Daarmee staat het totaal nu op 18 inwoners, al gaan er de komende dagen dus weer 2 naar huis.

Bij binnenkomst weten beide mannen al dat het vier hele gezellige dagen gaan worden, ook al zijn ze concurrenten. Erg gezellig begint het feestje echter niet, voor het eerst in lange tijd staat niemand de nieuwe bewoners op te wachten bij de poort. Gelukkig worden ze wel snel gespot en krijgen ze een warm welkom. JP rent al meteen met zijn armen in de lucht naar de bewoners toe om ze te knuffelen. Jacco doet het iets rustiger aan en loopt rustig door. Jacco is de aantrekkelijke zanger en JP is die met een witte colbert die een eetbare tuin wil gaan creëren.

In de loods komen alle bewoners bij elkaar en worden er vele vragen afgevuurd op de mannen. Nu afwachten wie over vier dagen mag blijven. En wat diegene waar gaat maken van al zijn woorden. Voor nu krijgen ze eerst een rondleiding over het hele terrein van Rianne.   0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.