Jij kan bepalen wat Dominique moet doen. ~ Utopia Gekte

8/20/2016

Jij kan bepalen wat Dominique moet doen.

Tienduizend euro in de min.

Wil jij bepalen wat Dominique doet in Utopia? Dat kan vanaf nu! Zoals je wellicht al wist heeft zij Utopia Inside overgenomen van Gert-Jan. Wekelijks komt zij met een 5 á 6 minuten durende video op de proppen. Daar zit ook het item 'Do Durft' in. Dit item gaat zij samen met Cemal opnemen en uitvoeren. Het idee is dat Dominique dingen gaat doen die ze normaal gesproken eigenlijk niet zou durven. En als ze weigert, dan moet ze een tegenprestatie leveren. En zojuist roept Dominique de kijkers op om ideeën te mailen naar inwoners@talpa.tv met als onderwerp 'Do Durft uitdaging'. Je kan het zo gek niet bedenken of Dominique gaat het doen. Ze is van plan om een grote grabbelton te maken met allerlei 'challenges'. En elke week plukt ze er dan eentje uit. Het kan van alles zijn. Van het in de koeienstront rollen tot de kabouterdans uitvoeren op de stier.Normaal duurde een aflevering zo'n 10 minuten. Dominique gaat echter wat items schrappen en andere items korter maken. De hele aflevering gaat eigenlijk draaien om Dominique die dingen durft. Misschien kan ze de titel van de show ook meteen veranderen?

Zo te merken heeft Dominique er zin in en lijkt het wel goed te komen. Jessie en Billy hebben echter grote twijfels. Jessie zei achter de computer namelijk dat Dominique dit helemaal niet alleen kan. Hij wist op dat moment nog niet dat Cemal zou gaan helpen. ''Met de markt stopt ze ook als het even moeilijk wordt. Als het goed gaat loopt ze met de eer weg en als het slecht gaat trekt ze haar handen er vanaf'', is Jessies opmerking. Billy vind het 'slappe hap' van Do. Nou, Dominique en Cemal zeggen zojuist tegen elkaar dat het helemaal goed gaat komen. De ideeën stromen binnen en ze klinken optimistisch. We gaan het meemaken vanaf volgende week!

Dan nog even terug naar het etentje die Cees en Karin gaan verzorgen. Cees vind zoveel uren voor een paar euro werken niet zo prettig. Karin zelf maakt het niet veel uit, die is al blij als ze lekker kan eten. ''Wat een ongelooflijk slap verhaal zeg, jezus'', moppert Cees tegen Jessie en Billy. Volgens Jessie staan de bewoners momenteel alweer tienduizend euro in de min. Van het weekend gaat hij alles even bijwerken en updaten. Nou, het is al weekend dus dat gaat snel gebeuren. Cees zal vast in extase zijn als hij maandag ontdekt voor wie hij zich uren gaat uitsloven voor een paar euro...

Verder heeft Ramona iets leuks geregeld voor morgenavond. Er komt iemand langs om de bewoners levend Cluedo te laten spelen. Ramona hoopt dat meneer er een eigen versie van kan maken waarin de bewoners de stuipen op het lijf worden gejaagd. 

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.