Jessie wijst Romy op vriendjespolitiek. ~ Utopia Gekte

8/08/2016

Jessie wijst Romy op vriendjespolitiek.

Utopia ontwaakt.

Goedemorgen en welkom bij een nieuwe dag Utopia. De 951e dag is begonnen en dat betekent dat wij als kijker mogen nomineren. Om 9 uur 's ochtends gingen ''de lijnen'' open voor het grote publiek. Ga ik de moeite nemen om mijn stem uit te brengen? Nee. Ik blik liever nog even terug op gisteravond. Sinds het laatste bericht is er namelijk nog wel het een en ander gebeurd!

- Allereerst een gesprek tussen Jessie en Romy. Ook Jessie zou graag een eigen plek willen hebben buiten de loods. Of een nachtje in de suite of waar dan ook. Volgens Romy kan hij buiten in het weiland best een huisje fabriceren van al bestaande hokken. Een wandje, wat isolatie en klaar denkt Romy. ''En een dak'', vraagt Jessie. Hmmm ja dat is op zich ook wel fijn, zo'n dak boven je hoofd. :-) Maar het gaat nog sappiger worden! Jessie zou namelijk graag willen zien dat Romy Ruud aanspreekt. Ze heeft Jessie 5 of 6 keer laten weten dat ze van mening is van hij gewoon in de loods moet slapen. En tegen Ruud zegt ze dat nooit, terwijl hij nooit in de loods slaapt.

- Gina ging al vroeg naar bed in het cordwood huisje. Ze slaapt niet alleen want ze heeft al haar knuffelberen meegenomen. Wel zo zacht.

- Jessie en Billy zitten nog laat op de schommelbank. Daar is helaas niks van te volgen door een streamlock. Daarna komen ze niet meer in beeld.

- Romy zou weleens een week rust willen nemen. In haar ogen is Utopia schoon genoeg, maar Cemal is het daar niet mee eens. Ze vergelijkt Cemal met Rianne omdat zij ook altijd alles zo serieus neemt. 

- Door met de huidige ochtend. Victoria en Jessie hebben post gekregen. Laatstgenoemde alleen niet zo veel. Volgens hem komt dit omdat hij zelf ook veel mensen niks heeft geschreven. Billy zit naast Jessie op de bank en leest alles grondig mee. Iemand schrijft blij te zijn dat Jessie en Billy de relatie niet hebben doorgezet.

- Dominique ligt huilend bij Bas. Daarover zo meer in een uitgebreid nieuw bericht. Ook komt er rond 11:00 een centraal waarin de gemoederen weer hoog op kunnen lopen. Er is namelijk veel te doen om de samenleving en gemaakte afspraken.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.