Jessie ''maakt het uit'' met Billy. ~ Utopia Gekte

8/08/2016

Jessie ''maakt het uit'' met Billy.

Jessie is niet verliefd.

Ramona en Jessie roken samen een sigaret op het blauwe rokersbankje. Er komt een gesprek op gang over allerlei onderwerpen. Zo ook de post die Jessie vanochtend heeft ontvangen. Jessie vertelt daar het volgende over: ''In mijn post schreven ze ook over Billy natuurlijk. Mijn vader was een beetje geschrokken. Maar hij was blij dat we daarna besloten om het bij een vriendschap te houden. En mijn vrienden stuurden... Die waren die zondag 4 dagen daarvoor op bezoek.. En die hadden nog gezegd waarom doe je het niet met Billy haha''.

Ramona denkt dat Billy een ander type is dan waar Jessie normaal op zou vallen. ''Maar als je verliefd bent dan ben je verliefd'', zegt ze. Volgens Jessie is het geen verliefdheid. Hij wijt het ook aan de plek waar hij zit. Ze moeten beide lachen en Jessie geeft aan het allemaal niet meer te weten. ''Iedereen is wel heel trots op me'', laat hij dan maar weten. Een slimme manier om van onderwerp te veranderen. ''Tuurlijk is iedereen heel trots'', beaamt Ramona.  Het gesprek gaat weer over op andere onderwerpen...

Verder in Utopia... Het is een vrij rustige dag weer. Zeker vergeleken met de chaos van gisteravond. Rianne en Dominique hebben kort gesproken over de nominaties die morgen op de agenda staan. De welbekende fotolijstjes hangen zelfs al aan de muur. Voor Bas is het allemaal al heel normaal volgens Dominique. Dit omdat hij al zo lang in Utopia zit. Dominique zelf vind het wel lastig omdat ze goed met iedereen overweg kan.

Ramona en Bas hebben samen gesport. De laatste keer dat Ramona zichzelf woog leek ze niet zo blij. Volgens mij was dat gisteren toen ze ook wat friet voor zichzelf ging bakken in Le Luifel. Ze geeft de hoop in ieder geval niet op en is weer flink aan het zweten geweest.

Jessie heeft ook nog met Billy gesproken. Ze is van mening dat hij niet zo lief is geweest voor haar sinds dat hele gebeuren met Ruud. ''Dat heb ik niet verdient'', zegt ze stellig. Ook was Jessie gisteravond vervelend en moest zij hem 'tegenhouden' omdat hij gedronken had. Hij zou vervelend zijn geweest en dingen met haar hebben willen doen. Jessie heeft niet zoveel zin in een uitgebreid gesprek dus er valt verder weinig zinnigs over te zeggen. Hij heeft gisteren dus wat gedronken en vanochtend post gekregen. Misschien was de post niet zo positief als hij doet voorkomen. Het lijkt namelijk alsof hij toch met dingen in zijn maag zit die hij niet hardop uitspreekt. Nou, dat vermoeden klopt aardig. Nu net praat Jessie namelijk wéér met Ramona. Hij zit in 'shit' verwikkeld waar hij helemaal niet in wil zitten en is teleurgesteld in zichzelf. Ook vraagt hij zichzelf af waar hij in hemelsnaam aan is begonnen. En waar er trammelant is tussen Jessie en Billy... Zit Billy weer samen met Ruud in het weiland alsof er nooit iets is gebeurd. Billy zou wel vaker naar de koeien willen gaan weer, maar alleen als Ruud mee gaat. En Ruud zegt op zijn beurt weer dat Billy ook vrienden moet zijn met de andere dieren. Anders kan ze geen vriendin zijn van Ruud.

Het is nu half elf 's avonds en Jessie en Billy gaan weer samen roken. Ze wisselen geen woord en Jessie zit er maar wat sipjes bij. Tussen de streamlocks door horen we dat Jessie Gert-Jan gaat missen. Na de volgende streamlock gaat het toch over Ruud. Billy geeft aan dat het goed gaat tussen haar en Ruud. Dit tot groot ongenoegen van Jessie. Hij snapt er de spreekwoordelijke ballen niet meer van en ziet dit met lede ogen aan. Hij besluit het 'uit' te maken. Niet dat ze een relatie hadden... Maar goed... Dit betekent wat Jessie betreft niet dat ze elkaar moeten vermijden. Billy zegt het te begrijpen. Wel voelt ze zich een beetje misbruikt na wat hij gisteravond allemaal nog wilde doen. Dat begrijpt Jessie op zijn beurt ook wel weer. ''Normaal doe ik zulke dingen niet''.     

Dat was het wel zo'n beetje voor vanavond... Ik heb niet alles meegekregen dus er kunnen stukjes missen. Maar in grote lijnen klopt het vast aardig. :-) Slaap lekker en tot morgen.    

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.