Jessie stopt zijn pieletje weer in Billy. ~ Utopia Gekte

8/14/2016

Jessie stopt zijn pieletje weer in Billy.

Half slapende Billy.

Gisteravond hebben de bewoners een gezellig kampvuuravondje gehad. Daar ging wel het een en ander aan drama aan vooraf. Ruud heeft namelijk een aanvaring gehad met Rianne over hout. Hij heeft hout in het vuur gegooid wat Rianne nog wilde gebruiken. ''Ik ga niet aan jou vragen of ik wat hout er op mag gooien'', laat Ruud weten. Dat vind Rianne een beetje vreemd want hij weet dat zij de enige is die met hout werkt. Volgens Ruud is het allemaal troep. En Rianne denkt daar dus anders over. Ondanks alles helpt ze Ruud wel met uitzoeken welk hout verbrand kan worden. Ruud loopt op een gegeven moment gewoon weer weg zonder iets te zeggen.

Enfin, het werd donker. Het werd een soort van gezellig tussen het geroddel bij het kampvuur door. En uiteindelijk ging iedereen weer naar bed. En aan de titel heb je het al kunnen raden... Billy en Jessie liggen bij elkaar onder de dekens. Er vinden wat bewegingen plaats die alleen bij bepaalde activiteiten plaats zouden kunnen vinden. Op dat moment is het een paar minuten voor 3 uur 's nachts. En nadat Jessie een paar minuten in bewegingsloze Billy heeft gezeten verdwijnt hij naar buiten voor een sigaret. Daarna keert hij terug naar zijn eigen bed. Billy was wel wakker, maar liefdevolle geslachtsgemeenschap kan je dit niet noemen. Het was meer lust vanuit Jessies kant, die nota bene zelf besloten had dat ze beter uit elkaar kunnen blijven. En dan leegt hij toch zijn pieletje maar weer in Billy. Ik ben nu al benieuwd hoe ze daar na het wakker worden weer over denken.

Vooralsnog is er om 10 uur 's ochtends weinig beweging in Utopia. De meeste bewoners slapen nog. Cemal is wel druk aan het werk in de stal. En Cees staat in de keuken. 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.