Jessie stopt met alcohol drinken. ~ Utopia Gekte

8/13/2016

Jessie stopt met alcohol drinken.

Utopia ouders komen op bezoek.

Goedemorgen en welkom bij de 956e dag van Utopia! Gisteren heb je gelukkig niet veel gemist. Alleen gisteravond was er een bijzonder gesprek tussen Romy en Cemal. Zij hebben nog altijd relatieproblemen. En als Cemal de relatie wilt beëindigen dan zegt Romy dat nou ook weer niet te willen. Alles wat Cemal Romy verwijt noemt zij 'bullshit'. Zo zou Cemal alleen maar aandacht krijgen als Romy alcohol op heeft. Enfin, voor nu zijn ze dus nog steeds een stelletje, al weet je nooit wat deze nieuwe dag gaat brengen. Wordt vervolgd... En de hele video van de ruzie staat onderaan dit bericht.

De ochtend begint vroeg voor JP. Met de elektrische tandenborstel in zijn mond wandelt hij over het lege terrein. Via de rotonde gaat hij het weiland in waar hij even stopt. Vervolgens loopt hij door naar de vogels en weer terug de loods in. Ook Romy en Cemal zijn vandaag vroeg wakker. Samen met Jessie zitten ze op het rokersbankje, allen een shaggie aan het draaien. Jessie moppert over hoe hij zich voelt na een avondje alcohol te hebben gedronken. Naar eigen zeggen wandelt hij de volgende dag als een zombie over het terrein. En loopt hij met zijn ziel onder de armen. ''Dat wil ik niet meer. Ik wil mij niet zo voelen. Dus ik ga proberen niet meer te drinken tot het einde'', laat hij weten.

Jessie is de eerste die weer weg loopt van het bankje. En Romy is de tweede. ''Ga het maar lekker voor jezelf opschrijven hé lief'', laat ze nog weten. Cemal blijft kort alleen achter op het rokersbankje. Na 5 seconden komt de volgende zijn shaggie draaien: Jacco. Hij probeert een gesprekje te voeren met Cemal, maar die laat vervolgens zijn shaggie zien om te laten zien dat hij eigenlijk niet mag praten. Misschien omdat hij geen zin heeft in een gesprekje over Romy. Jacco begon er over dat hij vannacht samen met Romy naar de sterren zou hebben gekeken. ''Sorry'', laat Jacco al snel weten. Als Cemal zijn shaggie op heeft gaat hij direct naar binnen toe om te zitten op de bank.

JP leest op zijn gemak de krant en Jessie loopt zoekend wat heen en weer. De meeste andere bewoners zullen wel slapen nog. Het is bijna 9 uur 's ochtends. Jessie vertelt dat de ouders die hun kind 'Utopia' gaan noemen om 11 uur op bezoek komen. Ze krijgen onder andere een rondleiding. Romy oppert om zelfs een centraal met de groep te houden om een kwartiertje met ze te kletsen.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.