Jessie plant toch herdenking voor Bas en Face? ~ Utopia Gekte

8/05/2016

Jessie plant toch herdenking voor Bas en Face?

Ramona op haar mooist.

De middag is van start gegaan en er is weer het een en ander te vertellen. Laten we beginnen met Gert-Jan. Hij heeft namelijk bezoek van familie, een woest aantrekkelijk en spontane vent. Helaas is daar verder niks van te volgen op de livestreams.

Dan maar door naar Jessie. We schreven al kort over wat hij van plan is. Een soort van afscheidsceremonie voor Bas. Dit omdat de as van Face later vandaag komt. Bas had er totaal geen interesse in dus Jessie moest het plan afblazen. Nu blijkt dat hij het er toch niet bij laat zitten. Een voor een licht Jessie de mannelijke bewoners in over een andere ingekorte versie van de herdenking. En Billy heeft de opdracht gekregen om alle vrouwen in te lichten. Zo zien we haar nu bij Rianne staan die druk is met ongebruikte schroeven uit de muren halen. Ze legt uit wat de bedoeling is straks. Dat ze Bas opvangen, knuffelen en steunen. Nu maar hopen dat Bas het uiteindelijk toch kan waarderen... Ook Jessie komt Rianne nu inlichten over wat er gaat gebeuren. De regie draait het geluid weg. ''Ja, is goed'', zegt Rianne zodra het geluid weer terug is.

En Ramona? Die gaat binnen niet al te lange tijd de poort van Utopia uit. Ze is bloednerveus en heeft er onwijs veel zin in. ''Jij bent de allermooiste. De aller aller mooiste. Van de hele bruiloft. Van allemaal'', zingt Karin vrolijk. ''Ik ben weeeer bliiijjj'', laat Ramona weten. Zoals we denk ik allemaal weten vertrekt Ramona zo naar haar familie. Ze mag de bruiloft van haar nicht bijwonen. De hele ochtend is Romy al druk met Ramona in de weer geweest. Ze ziet er op haar allerbest uit nu. Ze draagt hoge hakken, een zwarte legging en een wit jurkje met gekleurde bloemenprint aan de onderkant. Ook is ze nog op zoek naar een zilveren Ray Ban zonnebril. En heeft ze een lekkere deodorant en luchtje op. Het enige puntje van kritiek is dat haar zwarte bh aan de zijkanten van de jurk is te zien. Ondanks dat, heel veel plezier Ramona. En doe de vriendelijke groetjes en felicitaties namens Utopia Gekte. ;-)


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.