Jessie: ''Omdat je schijnzwanger was''. (Video) ~ Utopia Gekte

8/18/2016

Jessie: ''Omdat je schijnzwanger was''. (Video)

Billy is dus niet zwanger...?

De vermeende zwangerschap van Billy... Zowel Billy als Jessie hebben er sinds de zwangerschapstest niet meer over gesproken. UtopiaTV zelf schreef destijds ook in de krant dat Billy wellicht zwanger is. En daarna hebben zij er nooit meer iets over geschreven. Er komt dus gewoon geen duidelijkheid over deze kwestie, wat alles behalve netjes te noemen is. Zeker gezien de ophef die haar vermeende zwangerschap heeft opgeleverd. Het is ook niet zomaar iets...

Nu is er vannacht een video opgedoken waarin Jessie gisteravond laat een bepaalde uitspraak doet. Daarmee lijken we nu zeker te weten dat de hele zwangerschap een ''grap'' is geweest. Nog voor het einde van de nacht liep Billy even weg bij het kampvuur. Ze was namelijk van plan om te roken en ze vraagt ook aan Jessie of dat mag. ''Omdat je schijnzwanger was'', zeg hij terwijl hij zijn shaggie overhandigt aan Billy.

Het moment waarop duidelijk is geworden voor de bewoners dat het een grap is hebben wij nooit gezien op de livestreams. Ze lijken er zo weinig mogelijk aandacht aan te willen geven. Alle andere bewoners moeten ook allang op de hoogte zijn. Jessie maakte zijn opmerking namelijk waar ook andere Utopianen bij stonden.  

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.