Jessie kan niet tegen kriebelen. ~ Utopia Gekte

8/30/2016

Jessie kan niet tegen kriebelen.

Liefde in Utopia.

De regie schakelt een beetje laat in bij een gesprek tussen Bas en Ramona. Ze zitten op het rokersbankje en zijn blijkbaar al uitgepraat. ''Het is frustratie en jaloezie. Ja we zijn al uitgepraat denk ik'', zegt Bas. Ramona zegt dat hij er zich niet te druk over moet maken. En daarmee is het gesprek inderdaad alweer afgelopen.

Op de banken in de woonkamer zitten Ruud, Billy en Jessie. Zij lachen een beetje om Cees. Hij zou sterallures krijgen wanneer hij rondleidingen geeft tijdens een evenement. Billy moet lachen omdat zij door een kruidentuintje heen walste toen Cees daar stond met een hele groep. Billy wist niet eens dat het een kruidentuin was en Cees zou ''nou dat was de kruidentuin'' hebben gezegd. Daarna begint ze wat te stoeien en klooien met Jessie op de bank. Ruud loopt op dat moment even weg. Billy kriebelt Jessie die lachend zegt daar niet tegen te kunnen. Wanneer JEssie zegt te douchen daagt Billy hem uit om samen met Ruud onder de douche te gaan.

Ook Romy en Cemal hebben lol met elkaar. Zij staan samen in het weiland en knuffelen, kussen, praten en klooien ook. Cemal zegt een mooie vrouw te hebben. Die mooie vrouw zegt op haar beurt wel een zonnebril van hem kwijt te zijn geraakt. ''Geeft niet, ben ik wel gewend van je'', aldus Cemal. Ze herhalen een aantal keren hoe extreem veel ze van elkaar houden. Inmiddels plakken zij ook samen tegen elkaar aan de op banken in de woonkamer.

Het spoedcentraal die zo gaat komen gaat over het 1000 dagen feest. Op 26 september 2016 bestaat Utopia 1000 dagen. Dit wordt gevierd met het grootste evenement in de Utopiaanse geschiedenis! Op vrijdag 23 september 2016 in Utopia. Alles staat in het teken van '1000' en daarbij zullen ook alle inwoners deze dag vrij zijn en meegenieten van het feest met de bezoekers. Sommige inwoners geven zelf ook een optreden. Bij wijze van uitzondering mag er tijdens dit evenement gerookt worden. Het is een 18+ evenement en kaarten zijn hier te koop.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.