Jessie heeft het niet 'uitgemaakt' met Billy. ~ Utopia Gekte

8/10/2016

Jessie heeft het niet 'uitgemaakt' met Billy.

Het drama duurt voort...

Terwijl Rianne de nieuwelingen een rondleiding geeft gebeurt er weer van alles tussen Jessie, Billy en Ruud. Billy geeft bij Ruud aan nog eens met Jessie te willen praten over wat er allemaal is voorgevallen. ''Hij maakt gebruik van je'', is de mening van Ruud. Ook denkt Ruud dus dat Jessie het heeft uitgemaakt, maar dat zou volgens Billy weer 'bullshit' zijn. Wel vind ze dat ze gebruikt is voor zijn lust. Ruud noemt dat smerig en maakt een opmerking naar Jessie die langsloopt. Daardoor raken ze weer in gesprek.

''Uitgemaakt na zo'n korte tijd. Dat gebeurt toch alleen op de basisschool man'', zegt Ruud met een hand op de nek van Jessie. ''Voordat straks.. Je weet hoe dit soort dingen gaan. 'Jessie heeft verkering uitgemaakt blabla'. Snap je wat ik bedoel? Ik heb gezegd dat we het beter kunnen laten voor wat het is. Ik heb het niet uitgemaakt. Het voelt niet goed, het past niet in mijn Utopia en ik wil het niet. Je kent elkaar pas net en dan kan je makkelijk door gaan in wat er al was. Als je een keer seks hebt gehad kan je daar makkelijk mee door gaan. Maar is dat wel wat ik wil? Ik heb op die manier geen gevoelens voor haar, het is niet mijn type.''.

Ook noemt Jessie Ruud hypocriet. Eerst zei hij namelijk dat het hem niks uit maakt wanneer Jessie dingen zou doen met Billy. Jessie hoopt dat ze samen eens een keer goed kunnen zitten voor een gesprek. Ruud heeft daar minder interesse in. Jessie legt uit de eerlijkste weg te hebben gekozen. Seks met Billy past niet in zijn Utopia en daarom gaat hij daar niet mee door. Dan zou hij wel misbruik van de situatie maken, omdat hij helemaal geen gevoelens heeft voor Billy op die manier. Jessie beloofd met Billy te gaan praten om er voor te zorgen dat ze normaal met elkaar om kunnen gaan. Hij heeft er nog moeite mee om zichzelf kwetsbaar op te stellen. Mede doordat ze door iedereen gevolgd worden.

Na het gesprekje met Jessie loopt Ruud naar Billy toe om haar in te lichten. Haar nagels worden momenteel gedaan door Romy. Laatstgenoemde klaagt overigens over haar vriendje Cemal. Dat hij na 6 maanden in Utopia nog altijd niks bereikt heeft. Billy zegt tegen Ruud ook met Jessie te moeten praten, alleen durft ze dat niet zo snel als Ruud. ''Ik ga vanmiddag wel zeggen wat ik vind'', besluit Billy. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.