Jessie geniet van de fantastische verrassing. ~ Utopia Gekte

8/02/2016

Jessie geniet van de fantastische verrassing.

Voetjes van de vloer.

Het grote moment is daar. De twee fotomodellen worden door Gert-Jan in de Jaguar naar het huisje gereden. Daar moeten de twee dames Jessie ophalen, of beter gezegd: De President! Ze kloppen dan ook aan terwijl ze de President roepen. Gelukkig is hij zo aardig om toe te staan dat deze dames binnen mogen komen. Ze feliciteren hem met drie nette kussen op de wang en begeleiden de president naar zijn lift. Gert-Jan sluit de deuren en rijdt op zijn gemakje naar de loods. ''Ben je altijd verlegen'', vraagt een van de dames. ''Wel als er mooie dames bij zijn, dan ben ik een klein beetje verlegen'', laat Jessie weten. Het is een beetje ongemakkelijk allemaal. Ook is alle bombarie achteraf gezien een beetje overdreven geweest. Zo spectaculair was de verrassing nou ook weer niet. Gelukkig kan Jessie er wel van genieten en dat is het belangrijkste. Hij neemt zelfs een whisky-cola ondanks de afspraak geen alcohol te nuttigen.

Bas staat achter de draaitafels en de twee modellen blijven nog even gezellig hangen. Ze dansen lekker mee met de groep en hebben het uitstekend naar hun zin. Jonge God Cees komt ook al snel met de dames dansen en geniet als nooit tevoren. De enige die er niet optimaal van lijkt te genieten is Ruud. Gelukkig is Rowena in de buurt om hem bezig en gezellig te houden.

Meneer de President zit ondertussen in de VIP ruimte op een stoel toe te kijken. Hij is niet zo van het dansen ook al vind hij dit hele gebeuren fantastisch. Veel tijd om rustig te zitten en van het uitzicht te genieten krijgt hij niet. Er lopen constant mensen naar hem toe om hem te vermaken. Geniet van de onderstaande sfeerbeelden. Zet gerust een muziekje aan in uw eigen woonkamer om de voetjes van de vloer te gooien. ;-)


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.