Jessie en Ruud hebben een kleine ruzie. ~ Utopia Gekte

8/08/2016

Jessie en Ruud hebben een kleine ruzie.

Wat er ook gebeurde in Utopia...

Door andere verplichtingen is Utopia Gekte er vandaag even bij ingeschoten. Maar dat geeft niks, dan hebben we deze avond nog wat te lezen. :-) Aan het begin van de middag is er een centraal geweest. de belangrijkste punten zet ik op een rijtje en de onbelangrijke dingen slaan we lekker over.

- Cemal maakt het weer goed met Romy. Hij opent het centraal daarmee en gaat op zijn knieën op de tafel zitten. Hij maakte een harde opmerking vanochtend waar Romy niet van is gediend. Gelukkig worden de excuses van Cemal aanvaard en kan de liefde zich weer verder ontwikkelen.

- De bewoners staan in de plus. Het gaat goed met de BV.

- Dominique geeft aan meer aan zichzelf te gaan denken en neemt wat afstand van de markt. Medebewoners met vragen over de markt kunnen nu bij Victoria terecht.

- Nieuwe investeringen. Een stofzuiger voor het zwembad van 200 euro. En nieuwe frituurpannen t.w.v. 1100 euro. Ook een oven t.w.v. 200 euro is nodig.

- Bas is druk bezig met de (overleden) dieren en gaat veel werk verrichten. Hij vraagt de groep om hulp want er moeten honderden planken worden gesjouwd. Inmiddels is dit ook al gebeurd nadat Bas hiervoor weer op de toeter drukte. Victoria was daar niet zo blij mee net, daar is de toeter niet voor bedoeld. Ze had liever gezien dat Bas gewoon naar haar toe was gekomen om het weer te vragen.

Tot zover het centraal. Snel door naar iets met meer pit. Een korte woordenwisseling tussen Jessie en Ruud. Jessie heeft namelijk ontdekt dat Ruud nog 8 euro moet betalen voor zalm die hij had besteld. Wanneer Ruud naar de computers loopt spreekt Jessie hem daar op aan. Hij wil Ruud niet de hele tijd op zijn verantwoordelijkheden moeten wijzen. Dit terwijl Ruud in eerste instantie al gewoon rustig zei het te gaan betalen. Doordat Jessie er verder op door ging schoot er bij Ruud iets in het verkeerde keelgat. ''Doe niet zo f*cking bijdehand man, hoezo denk je dat ik dat niet doe dan? Wijs mensen niet op hun verantwoordelijkheden als je er zelf ook soms een potje van maakt! Ik wordt schijtziek van jou gozer, met je verantwoordelijkheden en afspraken. Je bakt er zelf geen reet van, hou je mond man. Ik heb geen behoefte om verder te praten''. Zo. Daar moet Jessie het dan maar mee doen. Gaat Ruud de zalm nog een keer uit zichzelf betalen of moet Jessie hem er volgende week nogmaals op wijzen?
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.