Jessie en Billy spreken elkaar op de schommelstoel. ~ Utopia Gekte

8/16/2016

Jessie en Billy spreken elkaar op de schommelstoel.

Het advies van Jessie.

Na de emotionele achtbaan waar Billy zojuist in zat loopt ze samen met Jessie naar de schommelstoel. ''Dit soort gesprekken zijn precies de reden waarom ik dit niet wilde in Utopia. Ik heb geen plek voor dit soort gesprekken. Daar bedoel ik niet gelijk iets mee te zeggen. Maar als dit maanden doorgaat gaat het van mijn eigen focus af. Snap je wat ik bedoel? En daarbij probeer ik te begrijpen wat jij op dit moment voelt. En dat kan ik denk ik niet goed beseffen. Ik weet niet precies wat jij allemaal hebt meegemaakt. Iedereen maakt weleens fouten. En dat het na de eerste keer Utopia niet goed ging, is allemaal niet verstandig. Maar dat betekent niet dat het nu zo moet gaan lopen. En ik zie dat je bang bent dat hetzelfde weer gaat gebeuren. Ik ben er heel anders in als jij. Als iets oké is dan is het oké. En anders niet. En dat klinkt misschien eenvoudig, maar... Ja... Het is voor mij ook niet zo heel erg moeilijk'', zegt Jessie tegen de vrouw die hij wellicht zwanger heeft gemaakt.

''Ik kom hier binnen voor mezelf en ik wil even geen relatie. Vervolgens ben ik drie weken verder en ben ik verliefd. Dat is alles. Dat is alles waar ik mee struggle. Ik kan er alleen over nadenken hoe ik hier het beste mee om kan gaan. En dat is wat nu gebeurt en wat mij verdrietig maakt. Normaal sta ik er ook in zoals jij. Ik wil aan mezelf gaan bewijzen dat ik het zonder kan. Wat ga ik nou doen'', snikt Billy.

Jessie vraagt of ze advies wil, en dat mag hij geven. Hij adviseert om gewoon lekker verder aan de slag te gaan met haar werk wat zo goed loopt. Hij ziet geen negatieve dingen en zegt dat ze een leuke tijd heeft. De hele zwangerschap komt alweer totaal niet ter sprake. Wat is dit voor iets raars?

''Denk er rustig over na en praat vanmiddag met Victoria. Als ik de meiden zie die net op je af kwamen zie ik niemand die zelf de juiste keuzes maakt. Dus dan hou je Victoria over. Romy, Gina, Ramona.. Ja weetje, die kunnen je niet helpen. Je kan pas iemand anders helpen als je het zelf voor elkaar hebt'', laat Jessie weten. Billy is het er mee eens en zegt met Victoria te gaan praten. Ze wil er ook met Jessie over kunnen blijven praten. Ze zegt zelf ook niet te willen dat ze steeds zo in haar emoties raakt. Ze geeft aan dat het ook komt omdat ze s*ks met elkaar hebben. Daardoor gaat Billy hem ook steeds leuker vinden. Jessie zelf heeft er echter weinig gevoelens bij... ''Verliefd zijn maakt je zo zwak'', snikt Billy.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.