Jessie en Billy slapen bij elkaar op de kamer. ~ Utopia Gekte

8/03/2016

Jessie en Billy slapen bij elkaar op de kamer.

Slaap lekker Utopia.

Het is middernacht geweest en de 945e dag van Utopia zit er weer op. Sinds de huilbui van Dominique net na het feest is er niet veel bijzonders meer gebeurd. Bas liep wel direct naar de caravan toe om zijn vriendin te steunen. Alleen mochten we daar helaas niks van zien op de streams. In plaats daarvan kregen we de vide in beeld. Daar lagen onder andere Ramona, Karin en Benjamin met elkaar te kletsen. Of beter gezegd te discussiƫren. Ramona schijnt namelijk voor een flink bedrag aan nieuwe merchandise te hebben besteld. Benjamin was hier niet over te spreken en heeft Jessie direct ingelicht. Hij controleerde wat er is gebeurd en was vervolgens ook niet te spreken over Ramona. Ze zou doen alsof het een factuur is terwijl het gewoon een bestelling is die ze zelf heeft geplaatst. ''Dit flikt ze mij elke keer'', mopperde Jessie. Of iets in die trant... Ik snap niet precies wat het verhaal nou is. Het is wel te belangrijk om helemaal weg te laten.

Wanneer Ramona nog even een sigaretje rookt buiten met Karin zegt ze het volgende: ''Ze moeten mij gewoon een keer ergens in vertrouwen''. Beide bewoners hebben veel gepraat over het winkeltje en de merchandise. Karin wil er vooral voor zorgen dat alles beter gepresenteerd is. Alleen dat zou al zorgen voor meer verkoop. Jessie doet ondertussen prima zaken met zijn #TeamJessie shirts. Er zouden al 36 aanvragen zijn die hij meteen allemaal netjes heeft beantwoord.

Verder liggen alle bewoners eigenlijk op een normaal tijdstip te slapen. Bas en Dominique slapen in de caravan. Cemal en Romy in het busje. Alle bewoners op de slaapkamers... En Billy en Jessie liggen ook weer bij elkaar op de slaapkamer. Niet in hetzelfde bed overigens. En na een kort oninteressant gesprekje wensen ze elkaar welterusten en gaan ze gewoon slapen. Wel krijgt Billy nog een klein 'slaap lekker' kusje voor het slapen gaan. Fijne nacht.

Update 00:35. Cees, Victoria en Benjamin zijn nog wakker en roken. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.