Jessie doodsbang voor Ruud zijn woedeaanval? ~ Utopia Gekte

8/10/2016

Jessie doodsbang voor Ruud zijn woedeaanval?

Billy: ''Ruud is helemaal over de zeik''.

Goooooedemorgen! We zijn weer een dagje dichter bij het einde van Utopia. Vandaag is de 953e dag van het experiment en wederom niet zomaar een dag. Waar gisteren de nominaties plaatsvonden zullen we vandaag getuige zijn van welke twee nieuwe bewoners de poort binnen wandelen! Spannend, spannend en nog eens spannend. Net zo spannend als de nominaties, waarbij we allemaal al wisten dat Gert-Jan genomineerd zou worden. En we weten dus ook dat Paul één van de twee nieuwelingen is die later vandaag binnen gaat komen. De ander blijft een wild gokje...

Dan rest ons nog maar één vraag. Is er gistermiddag, avond en/of nacht nog iets sensationeels gebeurd? Niet echt. Alle bewoners zijn na de nominaties in de ontspanstand gegaan. Pas laat in de avond werd er weer een beetje leuk toneel gespeeld. Ruud ging douchen en op dat moment pakte Jessie de trui van Ruud. Zo kon hij snel zijn #TeamJessie logo er op drukken en de trui in de suite leggen. Ruud zoekt na het douchen natuurlijk zijn trui, die kan nooit zomaar verdwenen zijn. Uiteindelijk heeft Ruud zijn trui weer in eigen hand, met hulp van Rowena die het niet langer kon aanzien. Vervolgens doet hij zijn best - met hulp van andere bewoners - om Jessie te laten geloven dat hij heel erg boos was geworden. In eerste instantie geloofde Jessie dit nog wel.

Billy verhuist haar matras wat later ook naar de suite. Ze brengt de nacht voortaan weer met Ruud door in plaats van met Jessie. Ook zij speelt het toneelstukje mee. Wanneer ze gaat roken zijn Gert-Jan en Jessie in gesprek. Hij vraagt hoe het met haar gaat, maar zij vraagt weer met rust gelaten te worden. ''Ruud is helemaal over de zeik'', laat ze weten.

Inmiddels zijn we een nacht verder en is de hele groep op de hoogte. Jessie grapt zojuist dat hij elk half uur wakker is geworden omdat hij niet kon slapen. ''Ik heb ook een paar angstscheetjes gelaten gisteren''.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.