''Je ziet ze vliegen''! ~ Utopia Gekte

8/18/2016

''Je ziet ze vliegen''!

Gefeliciteerd Rianne!

Gisteravond laat na het lapdance feestje met muziek ging het kampvuur aan. Tot middernacht zijn veel bewoners blijven hangen omdat Rianne om middernacht jarig is geworden. Ze is alweer 30 jaartjes jong! Met een fles champagne in haar handen wacht ze tot ze echt jarig is. Ze vraagt nog even of de bewoners iets willen roepen om middernacht: ''Je ziet ze vliegen. Omdat dat iets voor mij betekent'', zegt ze terwijl ze naar 'buiten' of 'thuis' wijst. Meerdere bewoners roepen die zin, er wordt flink geschreeuwd, gezongen en Rianne schudt de fles champagne leeg over bewoners en het terrein. Een en al gezelligheid dus de verjaardag van Rianne is wat haar betreft nu al een succes. Video zien van de gekte om middernacht? Hij staat hier beneden.

Rianne vind het echt heel raar om haar verjaardag te vieren in Utopia. Gelukkig doet ze het wel met constant een brede glimlach op haar gezicht. Het is fijn om te zien dat Rianne steeds vaker geniet in Utopia. Laatst deed ze dat nog met Gert-Jan op de driewieler. Die vriend zit inmiddels weer bij zijn kinderen

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.