Jacco over gasten: ''Ze zuipen het all-in er wel uit''. ~ Utopia Gekte

8/21/2016

Jacco over gasten: ''Ze zuipen het all-in er wel uit''.

Mopper mopper mopper...

De gemoederen rondom de Bed & Breakfast gasten lopen steeds hoger op. Ook Jacco is op de hoogte gesteld van hun slechte nacht. Gina is degene die dit nieuws zojuist aan hem bezorgde. En zijn reactie is niet mals!

''Nou, daar begrijp ik niks van. En alles was schoon. Ze zuipen het all-in (onbeperkt alcohol) er wel uit. Je weet toch dat je in een bos slaapt, dat je een uil kan horen. Dat ligt niet aan ons, toch'', zegt hij verbouwereerd. De gasten hebben verschillende klachten, naast dat ze een kater hebben. Zo zou de koffie te sterk zijn, was er lawaai waardoor ze slecht hebben geslapen en was het te koud. In tegenstelling tot Jacco nemen andere Utopianen de klachten wel serieus. Zo is er bijvoorbeeld al afgesproken dat er nieuwe matrassen gaan komen.

Achter in de loods staan Rianne en Cees op de verhoging. De bewoners gebruiken die plek om troep en prullaria op te slaan en te dumpen. Maar vanaf nu hangen er dankzij deze twee bewoners ook een stuk of 4 lange waslijnen. Samen hangen ze de natte was op en Rianne mag ondertussen aanhoren waar Cees verder nog mee zit. ''De Italiƫ markt loopt heel slecht. 11 september staat deze al gepland en er zijn pas 69 kaarten verkocht. ''Het is zo stom gepland. Ik heb het nog gezegd en het kon allemaal en moest allemaal. En er moest nog een vintage markt komen. Kan toch niet, twee weken na elkaar een groot evenement en dan nog een markt ook'', moppert Cees.

De hele ochtend staan zowat alle bewoners al in de mopperstand. Je kan maar beter niet naar de livestreams kijken. Als je nog geen winterdepressie had vanwege de regenachtige dag dan krijg je die nu wel dankzij hun gezanik. :-)
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.