Is Billy echt zwanger of is het een grap? ~ Utopia Gekte

8/15/2016

Is Billy echt zwanger of is het een grap?

Een update over Billy's zwangerschap.

Net is er in het kort geschreven over de zwangerschap van Billy. Inmiddels is er tijd voor meer diepgang. We beginnen gewoon bij het begin. De hele middag vinden er al behoorlijk wat streamlocks plaats. Ruud gaf bij Billy aan dat hij haar even apart wilde spreken. Ze liepen daarom samen naar de schommelstoel en toen kwam er een hele lange streamlock. Na de streamlock was Ruud alweer in de loods en daardoor hebben we niks mee mogen krijgen van hun gesprek. Voordat hij Billy apart nam haalde hij al het een en ander weg bij de boodschappen die bij de poost stonden.

Niet veel later neemt Billy Jessie apart. Ze vertelt hem dus een zwangerschapstest te hebben en beide besluiten dat dit nieuws geheim moet blijven. Later zitten Jessie en Billy samen achter de computer. Billy besluit om naar het toilet te gaan en de test gewoon te nemen. Het moet dus een nieuwe test zijn als dit geen grap is van Ruud en Billy. Na het toiletbezoekje loopt ze kort de paarse slaapkamer in. Vervolgens gaat ze wederom naar Jessie toe. Ze loopt naar buiten en Jessie loopt achter haar aan. ''Ik durf niet te kijken'', zegt Billy daar. Jessie zegt dat ze gewoon moet kijken omdat er toch niks aan kan veranderen. ''Ik sta helemaal te shaken'', fluistert ze. Jessie zelf heeft er geen verstand van en begrijpt nog niet wat er aan de hand is. Billy begint te huilen en hij vraagt zelfs wat er is. Nou, Billy is volgens de test dus zwanger. Ze huilt nog meer en zegt niet te weten wat ze moet doen. Jessie zelf is ook sprakeloos. Nou ja, een beetje. ''Kut. Heb je er nog een'', vraagt hij...

Billy is helemaal in de war en kan het niet geloven. Jessie zegt nogmaals dat ze dit aan niemand moeten vertellen.Ze lopen samen naar binnen en gaan doen alsof er niks aan de hand is. Billy hoopt zo eerst tot rust te komen. Daar zitten ze dan.. Achter de computer... De vermeende papa en mama... Geloof jij dit? Of is het een slechte grap?

Erg lang doen alsof er niets aan de hand is lukt Billy niet. Op het rokersbankje barst ze weer in tranen uit bij Jessie. Hij blijft maar herhalen dat ze dit geheim moeten houden. Jessie vraagt zelfs voor de zekerheid of ze de test wel heeft bekeken voordat ze deze gebruikte. Billy denkt zelfs dat dit alles niet eens in beeld komt omdat zijn moeder dit niet leuk gaat vinden... Nou, het komt dus wel in beeld tussen de vele streamlocks door. Jessie zegt ook meteen dat ze niet meer mag roken en drinken.

We zijn nu geruime tijd verder en het woord 'grapje' is in Utopia nog altijd niet gevallen. Zou het dan toch...?


2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.