Huilende Rowena maakt het uit met Barry? ~ Utopia Gekte

8/27/2016

Huilende Rowena maakt het uit met Barry?

Rowena moet voor zichzelf kiezen.

Er moet eigenlijk gewerkt worden aan de markt. Alleen heeft zo goed als niemand tijd of zin om er wat aan te doen. Ook moeten ze centraal volgens Bas, maar Cees ligt nog op bed. En ook is er nog wat drama gaande waardoor een centraal nog even niet mogelijk is. Rowena is namelijk in tranen bij Romy. Ze moet er zijn voor haar familie, maar ze is niet loyaal aan haar familie. Ze is nu in Utopia voor zichzelf. ''Ik heb veel shit meegemaakt en heb dit nooit een plek kunnen geven. Van het ongeluk van mijn zus, een ongezonde relatie (Met Lange Frans), nu een relatie met Barry. Het is heel veel en ik heb het nooit een plek kunnen geven. Het is heel mooi dat ik dat nu hier doe, maar het is eng.''

Romy weet nog een gesprek die ze hebben gehad. Dat ze beide niet alleen konden zijn en steeds weer in iets nieuws stapten. Romy vind het dapper wat Rowena doet. ''Ik heb jou ook nodig gehad om dit te doen, want ik zie mezelf in jou. Maar ik heb Ruud net zo goed nodig gehad en Victoria. Het is zo moeilijk om uit te leggen wat Utopia met je doet. Ze snappen het niet en denken wat gebeurt daar allemaal? Ik ga door vandaag, ik voel me sterk maar ook een beetje uit balans. Ik weet het gewoon allemaal niet. Ik ben geen type die het heel lang toe laat om heel lang droevig te zijn. Zo zit ik niet in elkaar. Met alles wat ik doe ben ik hard voor mezelf'', legt Rowena uit.

De tranen blijven stromen bij Rowena die in de armen van Romy valt. Ze snottert, snikt en traant. Romy doet alles wat ze in haar mars heeft om Rowena te troosten en te motiveren. Hoe eng het ook is. Rowena moet meer rekening met zichzelf houden en minder met haar schoonzusjes, haar ouders en Barry. Ze moet het loslaten, maar dat is moeilijk. ''Het is echt Row tijd, nu moet je alleen maar aan jezelf denken. En dat is niet egoïstisch'', vertelt Romy. Rowena is dankbaar voor wat ze heeft, ze heeft een mooie tijd met Barry en ze zijn echt vrienden. ''Maar hij verdient ook het beste. Als ik niet het beste uit mezelf haal dan heeft hij ook niet het beste. Ik moet gewoon met Barry kletsen buiten en wat er ook gebeurt, het is altijd voor het betere. Ik weet het niet. Dit is de beste keus, hoe moeilijk het ook is. Dit is wat er moest gebeuren. Hoe meer ik er over praat hoe beter ik het ook begrijp'', aldus Rowena. Volgens Romy kan het niet slechter uitpakken, je kan in Utopia alleen maar met jezelf bezig zijn. 

Voor zover ik weet stond Barry gisteren aan het hek met iemand. Het lijkt er op dat ze moet gaan kiezen tussen Utopia of buiten. Ze vertelt alles nogal cryptisch dus het is onduidelijk wat ze nou allemaal bedoelt met de keus die ze gemaakt heeft. Wat ik hier uit kan halen is dat ze Barry los gaat laten, dus de relatie beëindigen. ''Het lijkt wel een psychologisch terrein'', grapt Romy. Nou, ik heb nieuws voor je. Het ís een psychologisch terrein, maar ze houden je voor dat het een ideale samenleving moet worden! :-) Bouke van NLP heeft dit alles mede teweeg gebracht met zijn sessies. Dankzij hem durft Rowena deze keuzes te maken en kan ze dingen een plek geven. Rowena noemt zijn naam meerdere keren en zegt er veel aan te hebben gehad.
4 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.