Het referendum voor VeganTopia is geopend. ~ Utopia Gekte

8/29/2016

Het referendum voor VeganTopia is geopend.

Voor of tegen?

Bas heeft het vierde referendum uitgeroepen en zijn doel is om Utopia veganistisch te maken. Dat houdt in dat er minimaal twee maanden geen dierlijke producten meer mogen worden gebruikt. Geen vlees en geen zuivel, echt helemaal niets waar dieren aan te pas zijn gekomen. De Utopianen zullen moeten zoeken naar alternatieve producten.

Jij, de kijker, bepaalt of dit daadwerkelijk gaat gebeuren. Het enige wat je nodig hebt om te stemmen is een premium paspoort. De uitslag van het referendum is bindend en dat betekent dat de inwoners zich hieraan zullen houden.

Heb je geen premium paspoort en wil je toch meebeslissen over de toekomst van Utopia? Maak dan hier een premium paspoort aan!  

Hoe werkt het stemmen? Het referendum is geopend vanaf maandag 29 augustus 10:00 uur tot en met vrijdag 2 september 10:00 uur. Een uur later wordt de uitslag bekendgemaakt in de loods en dan weten de Utopianen of het veganisme zijn doorgang zal vinden. Stemmen kan via deze link.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.