(Video) Hét langverwachte gesprek tussen Ruud en Billy. ~ Utopia Gekte

8/06/2016

(Video) Hét langverwachte gesprek tussen Ruud en Billy.

Niks aan het handje.

Het moment waar we allen massaal op hebben gewacht is eindelijk hier. Ruud en Billy praten met elkaar. Spannend! Zou je denken... Ook dit valt allemaal mee achteraf gezien. Ruud hoort alles aan wat Billy te zeggen heeft en denkt er het zijne van. Hij heeft die mooie verhalen van Billy al vaker gehoord en kan er weinig mee. Een goede vriendschap zit er voorlopig niet in, maar Ruud stoort zich ook niet aan haar aanwezigheid.

Na het gesprekje met Ruud loopt Billy direct door naar Jessie. Tijd voor een update! ''Ja wel goed. Nou ja, goed. Hij is teleurgesteld. Dat snap ik wel. Dat ik na een week met iemand in bed lig. dat vind hij niet tof om te zien en dat begrijp ik. Hij zegt ook geen last van me te hebben. Hij heeft geen vertrouwen in een vriendschap, hij betwijfelt alles wat ik zeg. Hij vind het niet erg dat ik om hem heen ben of met jou om ga. Ik moet gewoon doen wat ik hier kom doen. We kunnen prima met elkaar door een deur, maar het is ieder zijn eigen weg'', legt Billy uit aan Jessie. Na Jessie is de volgende aan de beurt. Ramona mag nu het hele riedeltje aanhoren van Billy. Alleen wel met tranen, dus het ziet er allemaal net iets anders uit. Billy vertelt Ruud heel dankbaar te zijn. ''Godverdomme, weer mijn make-up. Mijn make-up loopt uit. Ik voel me wel opgelucht, dit was even nodig. Nu kan ik helemaal gaan knallen''. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.