''Het is een grote teringbende''! ~ Utopia Gekte

8/29/2016

''Het is een grote teringbende''!

Complete chaos in Utopia.

Ook na het uit de hand gelopen centraal bleven de gemoederen hoog oplopen. Jessie bleef ontzettend lang door mopperen over Bas en Dominique. Zij maakten er een enorm ding van dat Billy in het atelier werkt voor de BV. Dominique stond het atelier even af, toen weer niet en later kregen ze uit frustratie van Victoria dan maar de studio. Daar komt nog eens bovenop dat ook Jessie de mails die gericht zijn aan Bas heeft gelezen. Over dat stichting Wakker Dier Bas niet steunt in zijn initiatief om Utopia 2 maanden lang veganistisch te maken. Zij willen niemand iets verplichten. Bas lacht alles weg zodra hij er mee wordt geconfronteerd door Jessie. Ramona is net als Jessie helemaal klaar met Bas.

Nog iets later... Nu inmiddels alweer een uur geleden... Drukt Victoria nogmaals op de toeter. Het is een enorme chaos in Utopia. Het is niet alleen ''een grote teringbende'' maar er zijn ook ontzettend veel onderlinge frustraties die moeten worden uitgesproken. Victoria schaamt zich kapot voor de buitenwereld. Cees haakt meteen in en geeft aan dat hij dit al sinds hij in Utopia zit duidelijk probeert te maken.

Rowena is helemaal klaar met Utopia, de crisis en het werken voor de BV. Boodschappen doen? Dat doet ze niet meer. Ze weet het allemaal niet meer en heeft wel belangrijkere dingen aan haar hoofd. Het is nu bijna 7 uur 's avonds en de bewoners zijn nog steeds met elkaar in discussie over alles wat fout gaat. Cemal wilt graag afronden hij wordt er schijtziek van. Ze zijn geen stap verder gekomen en Victoria baalt daar van. Dat was niet de bedoeling van dit centraal. Maar ja, de bewoners zijn moe... En hebben er even genoeg van... Je kan niet alles sturen op jouw manier Victoria. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.