Gina huilend: ''Zit niet aan mijn shit''! ~ Utopia Gekte

8/03/2016

Gina huilend: ''Zit niet aan mijn shit''!

Jessie wilde Magiwirosti gebruiken.

Vlak na het centraal lopen Jessie en Billy samen naar buiten. Ze lopen naar Magiwirosti toe, de plek waar Gina vanaf de volgende markt weer broodjes wil gaan verkopen. Jessie ziet er echter liever een andere business in. Hij maakt er liever zijn eigen pop-up store van voor zijn shirtjes. Hij gaat er namelijk vanuit dat dit geen probleem is. Daar denkt Gina - die toevallig langs loopt en ziet dat ze aan haar zaak komen - heel anders over. Ze is er niet van gediend dat mensen aan haar plek komen en zeker niet zonder eerst te overleggen. ''De ruimte is niet beschikbaar, ook niet tijdens de markt'', besluit Gina. ''Mensen moeten echt oppassen'', moppert ze terwijl ze weer weg loopt.

Gina is woest van binnen en op de vide komen alle tranen van de spanning er uit. Onder andere Victoria en Rowena zijn er om de intens verdrietige zakenvrouw op te vangen. ''Hij moet opdonderen. Ik was met de snacks bezig en zie hun daar'', snikt ze. Alle dames staan achter Gina. Het gaat niet gebeuren dat Jessie die ruimte krijgt. Nu niet, nooit niet. ''Ik wil geen olie op het vuur gooien, maar ik hoorde Jessie al tegen Billy zeggen dat hij haar iets wilde laten zien'', laat Dominique weten. Gina krijgt aan alle kanten knuffels en moet maar even tot rust komen. Ze weet dat ze al sinds januari keihard werkt en ze laat zich niets afpakken.

Terwijl Gina op de vide aan het bijkomen is kwam elders op het terrein Gerrit van het Vogelhospitaal binnen rijden. Hij heeft Duck bij zich en kwam de eend weer brengen. Eend Duck loopt al meteen weer achter Bas aan zoals we van de eend gewend zijn. In de vijver verwend Bas de eend met wat vissenvoer.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.