Gina en Benjamin verkleden zich als Ruud en Billy. ~ Utopia Gekte

8/14/2016

Gina en Benjamin verkleden zich als Ruud en Billy.

Wie is wie?

Na een accuwissel hebben Gina en Benjamin de grootste lol bij de poort. Ze kleden zich daar zelfs uit! Nondeju, wat krijgen we nu? Nou, niks seksueels gelukkig! Ze gaan gewoon een gezellig verkleedpartijtje houden. Benjamin kleed zich om als spiegelstaarder Ruud. En Gina gaat zich omtoveren tot kunstenares Billy. Ze hebben samen de grootste lol terwijl ze bezig zijn. Tussendoor komt Rianne ook nog even toegelopen met foto's. Zo kunnen Benjamin en Gina nog beter op hun huisgenoten lijken. Ook heeft ze de accu's voor beide bewoners meegenomen. Om het allemaal nog realistischer te maken tekent Rianne de tatoeages van Ruud op de borst van Benjamin. Ook de baard mag natuurlijk niet ontbreken. En als ze dan toch bezig zijn gooien ze hem ook meteen een flinke pruik op met zwarte haren.

In de studio zijn Jacco en Rowena ondertussen een nummer aan het oefenen. Jacco zingt en Rowena rapt, het nummer is alleen nog niet helemaal af. Volgens Rowena zingt Jacco meteen een stuk relaxter nu hij weet dat hij mag blijven.

Bij de poort komt Bas toevallig langs lopen met de eend. Hij noemt de imitatie 'perfect' en kan er wel om lachen. Het uiteindelijke doel van deze actie is het promoten van het duizend dagen feest. Over 43 dagen loopt Utopia namelijk alweer 1000 dagen. Zodra de zogenaamde Billy en Ruud in hun rol zitten lopen ze samen met Rianne mee naar binnen. Laatstgenoemde drukt op de toeter om de groep bij elkaar te roepen. ''Ruud'' loopt tussendoor natuurlijk 100 keer naar de spiegel om zichzelf te bewonderen. Terwijl Rianne een uitleg geeft loopt ''Ruud'' weer naar de spiegel. ''Wij zijn volop het duizendagenfeest aan het voorbereiden. Voor dat feest hebben wij look-a-likes nodig. Lijk jij op één van de Utopianen? Dan stuur je even een mailtje naar inwoners@talpa.tv en wie weet ben jij dan de look-a-like die gratis entree en toegang tot de VIP lounge krijgt. De Utopianen zijn op die dag ook vrij, dus alle Utopianen moeten vervangen worden.''
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.