Gert-Jan moet Utopia verlaten van Jacco. ~ Utopia Gekte

8/15/2016

Gert-Jan moet Utopia verlaten van Jacco.

Jacco stuurt genomineerde naar huis.

Om 12 uur gaat de toeter af in Utopia. Het is blijkbaar tijd voor Jacco om zijn keus bekend te maken. Ruud, Rianne of Gert-Jan moet Utopia zo gaan verlaten. De bewoners hebben weinig haast met verzamelen op de banken. Het duurt minstens 5 minuten voordat iedereen bij elkaar is. De genomineerden moeten allemaal naast elkaar op de bank. En Jacco gaat zo staand zijn beslissing bekend maken.

''Ruud, jij hebt het naar je zin hier toch? Rianne ook toch? En Gert-Jan. Jouw kinderen missen je heel erg he? Ik las je kaartje vanochtend dat ze papa missen. Dus de keuze is op jou gevallen'', legt Jacco uit. Nou, dat was het weer. Een vrijwillig vertrek voor Gert-Jan. En een nietszeggende nominatieronde. Gert-Jan is uiteraard in zijn nopjes met dit nieuws. Al wist hij het weken geleden al dat dit mocht gaan gebeuren. ''In het begin voelde ik mij nog niet echt Utopiaan. Door de tijd heen ben ik van Utopia gaan houden. Dat heeft even geduurd. Het is echt een hele bijzondere plek waarbij je bijzondere dingen kan doen. De herinnering die ik mee neem is hoe mooi het is om iets te doen voor de wereld'', aldus Gert-Jan. Dominique staat als enige op het punt om te gaan huilen.

Gert-Jan pakt zo zijn spullen mee naar de poort, neemt afscheid van de groep, maakt een groepsfoto en dan kan hij racen naar zijn kids. Het allerbeste Gert-Jan. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.