Gert-Jan hoopt genomineerd te worden. ~ Utopia Gekte

8/03/2016

Gert-Jan hoopt genomineerd te worden.

Hij mist zijn kinderen.

''Mijn kids hebben nu vakantie en papa is er niet. Dat is gewoon kut. Ik zou nu leuke dingen met ze moeten doen. Papa wil graag met zijn kop op televisie. Maar kids hebben papa nodig, dat is mijn prioriteit. Ze hebben hun papa nodig. En ik heb hun ook nodig heel eerlijk gezegd. Ik heb het wel gedaan en het is een mooie ervaring. Ik heb mijn droom gevolgd. Het is een hele mooie ontdekking geweest. Ik heb niet altijd de vaderrol mogen spelen, maar heb wel brieven mogen schrijven. Zelfbewustwording. Zelfs mijn zaak verkocht, nooit verwacht. Dat was mijn derde kindje. Het boeit me niet meer wat ik ga doen, als ik maar vader ben. Ik kan daar echt niet op wachten. Ik hou mezelf gewoon druk tot Motopia. De dag daarna is de stemming en dan zullen we het wel zien. Kijken of het mij gegund is en anders vind ik ook wel een manier'', laat Gert-Jan weten aan Billy, Cees en Jessie.

Jessie gunt het Gert-Jan sowieso om naar huis te gaan. Dus die drie stemmen heeft hij alvast. Hij hoopt namelijk naar huis te worden gestuurd door middel van de nominaties. Het is heel dubbel allemaal voor Gert-Jan. Hij is dankbaar dat zijn thuisfront hem deze kans heeft gegeven. Maar het gemis naar huis is blijkbaar toch groter dan zijn droom om presentator te worden. Als Gert-Jan zijn zin krijgt zullen deze nominaties weinig spanning met zich mee brengen. Toch is het altijd maar de vraag of de nieuweling mee gaat met de wens van Gert-Jan. Als hij al genomineerd gaat worden is hij niet de enige.1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.