Gert-Jan en Rianne hebben de tijd van hun leven. ~ Utopia Gekte

8/07/2016

Gert-Jan en Rianne hebben de tijd van hun leven.

Geluk moet je delen.

Gert-Jan en Rianne bemoeien zich niet met alle drama's die zich afspelen in de loods. Zij kiezen er voor om samen even plezier te maken. Er is een prachtige driewieler achtergelaten in Utopia na het Motopia evenement. En Gert-Jan mag zich daar helemaal mee uitleven. Die kans grijpt hij nu dus samen met Rianne. Gert-Jan kruipt achter het stuur en Rianne zit achterop. Vol gas racen ze heen en weer over het terrein en beide stralen ze van geluk. Rianne gaat helemaal uit haar dak en dat is zeldzaam. Ze wordt flink buitengesloten door een groot deel van de groep, ondanks al haar moeite en goede bedoelingen. Het is dus mooi om te zien dat ook zij even kan genieten van een mooi moment in Utopia. Onderweg verliest ze wel haar hoed, maar dat geeft helemaal niks. Dat betekent een extra rondje over het terrein, woehoeee!

Na de dolle rit gaan beide bewoners weer de loods in. Daar is nog altijd een feestje gaande met harde muziek. Ze sluiten zich direct weer aan bij de groep en dansen gezellig mee. Iemand die niet gezellig mee doet is Gina. Zij zat eerst een hele tijd ongezellig op de barkruk. En nu is ze blijkbaar achter de computer gedoken. Waarschijnlijk zit ze niet zo goed in haar vel na de knallende ruzie met Ramona. (Video hier) Billy daarentegen weet al het drama even van zich af te schudden. Zij danst net zo hard mee met de rest en geniet misschien nog wel het meest. Bas staat te glunderen achter de draaitafel.

Jessie en Victoria hebben buiten bij het rokersbankje gekletst tijdens het feest. Ze hadden het over een opmerking die iemand naar Jessie heeft gemaakt. Helaas heb ik geen idee om welke opmerking dit gaat. Jessie liet weten het diegene niet kwalijk te nemen. Wel hoopt hij dat diegene naar hem toe stapt en toegeeft te ver te zijn gegaan. Hij hoeft geen excuses, maar het moet wel kort uitgesproken worden zodat er een knuffel kan worden gegeven en alles weer goed is. Dit krijgt hoogstwaarschijnlijk dus nog wel een vervolg. En dan weten we meteen om wie het gaat en welke opmerking er is gemaakt.  Foto credits: Fok! user mazaru

Foto credits: Fok! user mazaru

Foto credits: Fok! user gooddeal


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.