Eend Face gaat worden ingeslapen. ~ Utopia Gekte

8/01/2016

Eend Face gaat worden ingeslapen.

Bas maakt een moeilijke beslissing.

Via de mail heeft Bas weer een update gekregen over de situatie van eend Face. Aan Do vertelt hij te doen wat juist is. Daarvoor moet hij wel met de opvang gaan bellen. En dat beloofd geen leuk telefoontje te worden... Het gaat nog altijd niet beter met de eend en morgen is de laatste dag van de kuur. Bas moet morgen dus de knoop doorhakken en beslissen wat er gaat gebeuren met de eend. En dat is inslapen. Bas hoopt dat eend Duck er bij kan zijn om afscheid te nemen. Hij hoopt dat Duck op die manier beseft dat eend Face dan dood is. Zelf mag Bas niet naar buiten om afscheid te nemen van Face.

Aan Dominique vertelt Bas dit al te hebben zien aankomen. ''Je mag verdrietig zijn bij mij hé'', laat Dominique nog weten.Meneer aan de telefoon was een beetje onduidelijk. Hij vind de eend niet superslecht maar ook niet supergoed. Er is ook ''niet echt'' verbetering, maar ook is hij ''niet veel achteruit gegaan'' en ''word hij er niet veel beter op'' maar dus wel een beetje. Tja... Misschien toch maar het beste om Face snel uit zijn lijden te verlossen. En niet nog een paar dagen zo rond laten lopen met de andere eend als het toch 'klaar' is. Wat vind jij?
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.