Dominique wil niet worden gevolgd door de camera's. ~ Utopia Gekte

8/16/2016

Dominique wil niet worden gevolgd door de camera's.

Victoria hoopt een gesprek te starten.

Na de ruzie met Bas loopt Dominique weer naar Victoria toe. ''Het is een beetje ge√ęscaleerd. Ik wordt gevolgd door de camera's'', moppert ze. ''Maakt niet uit, we gaan gewoon naar buiten'', besluit Victoria. Zo gezegd, zo gedaan. Beide dames lopen naar buiten om het gesprek te evalueren. Do vraagt wel eerst nog even of iemand voor Babyface kan zorgen. Er is alleen niemand die daar zin in heeft of tijd voor heeft. Do gaat op de bank zitten met de eend en Victoria blijft proberen om Do naar buiten te lokken. Zij blijft mopperen dat de camera's haar volgen en dat ze daar geen zin in heeft. Ze blijft dan ook zitten mokken op de bank met een zuur gezicht. Victoria heeft haar hand op het hoofd van Dominique. Ze zeggen niets...

''Ik ga even douchen want ik voel overal camera's'', zucht Do wat later weer. Uiteindelijk begint ze toch te snikken en ontstaat er een gesprekje met Victoria. Zij adviseert om niet meer met alles en iedereen rekening te houden. ''Je kan er geen zin in hebben, maar dingen gebeuren gewoon. Dat is een feit en daar kan je je niet voor verstoppen of wegrennen. Je krijgt niet voor niks alles tegelijkertijd. Dat is om te verwerken en dat is niet erg. Ik snap wel dat het vervelend is hoor, maar het is oké'', zegt Victoria. Dominique zegt ondertussen weer te zoeken naar de camera's die haar volgen.

Victoria zegt dat ze alles kan doen wat ze wil, bijvoorbeeld even lekker douchen. Do blijft echter liever verstijfd op de bank zitten voor nu. Ze blijft de camera's checken... Een normaal gesprek is het nooit geworden... En het zweverige geklets van Victoria kan ik nooit zo goed volgen... Video:

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.