Dominique vind Jessie ''een beetje gevaarlijk''. ~ Utopia Gekte

8/14/2016

Dominique vind Jessie ''een beetje gevaarlijk''.

Zelfs op de kistjes is bezuinigd.

Kort na de huilbui van Romy loopt ze even naar de slaapkamer. Daar mag ze nogmaals even uithuilen in de armen van Karin. Daarna gaat het gelukkig weer een stuk beter. Althans... Ze snikt nog steeds wat af buiten, ditmaal bij Dominique. Dominique hangt lekker in de hangmat met de baby eend. Ze begint een gesprekje met Romy over het voorval. Romy zelf denkt dat ze zo emotioneel reageerde omdat ze ook moe is.

Ramona schrikt zich ondertussen een hoedje en slaat haar hand voor de mond. De enige echte Utopia kist die ze heeft is uiteengevallen in de loods. Alle latjes zijn los gaan zitten. ''Omdat er zoveel in zit'', zegt ze geschrokken. ''Ik snap wel waarom die kapot is'', lacht ze even later. Ze heeft haar kist helemaal vol gestampt met spullen waardoor deze veel te zwaar is geworden. Victoria helpt haar om de spullen alsnog te verhuizen. Ramona gaat namelijk definitief op de vide slapen voortaan.

Terug naar Romy en Dominique... Dominique ventileert over Jessie. Helaas komen er veel streamlocks tijdens het gesprek. Jessie zou namelijk een hele nare opmerking hebben gemaakt naar Dominique toe. Dit is gebeurt op de vorige markt. Wat Jessie precies heeft gezegd wilt Do niet herhalen op de livestreams. Romy vraagt vervolgens maar of hij wel zijn excuses heeft aangeboden naderhand. Dat blijkt niet zo te zijn. ''Dan is het gewoon een klootzak'', zegt ze keihard. ''Geen klootzak, maar ik heb het idee dat hij een dubbele agenda heeft. Dat vind ik een beetje gevaarlijk''.

Tussendoor zitten veel Utopianen ook aan het avondeten. Het is daarom redelijk rustig op dit moment. Al gebeurt er vandaag wel een stuk meer dan de afgelopen dagen bij elkaar. :-)

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.