Dominique ontliep Bas omdat hij verdriet had. ~ Utopia Gekte

8/03/2016

Dominique ontliep Bas omdat hij verdriet had.

Onbegrepen gevoelens.

Dominique staat wederom volop in ons beeld wanneer zij met Bas begint te praten. Al sinds gisteren hebben ze vrij weinig woorden met elkaar gedeeld. Dus het werd ook wel weer tijd voor een goed gesprek. Na een middagdutje ontwaakt Do weer uit haar slaap en Bas komt er bij liggen. Dominique legt uit dat ze hem ontliep omdat hij verdrietig was. Ze wou daarom niet bij hem aankloppen met haar problemen. Ook moet hij haar geen kutgevoel geven omdat ze niet naar hem toe is gekomen. ''Want toegankelijk ben je niet de laatste dagen,'' laat Dominique keihard weten. Verder weet ze eigenlijk niet zo goed wat ze moet zeggen omdat Bas niet makkelijk zou zijn om mee te praten. 

Bas geeft aan het niet fijn te vinden dat hij van anderen moet horen dat het slecht gaat met Do. Zij wordt daar op haar beurt weer moe van omdat ze dat gisteren ook al had aangegeven. ''Zie je mij niet? Zie ik er uit alsof het goed gaat'', zucht ze. Ze zegt er niks aan te kunnen doen omdat anderen haar tegen het lijf lopen en zien dat het niet goed gaat.

Ze praten nog een lange tijd door met wat ongemakkelijke stiltes. Ook komt er soms een streamlock. Bijvoorbeeld wanneer Do aangeeft het eng te vinden om met Bas te praten. Ook voelde ze zich gisteravond helemaal niet veilig bij Bas. Toch duikt ze ouderwets weer bovenop hem in de caravan. Ze knuffelen, stoeien, lachen en alles is weer koek en ei voor een dag. Ook prikt Dominique met haar vinger in het kontgaatje van Bas. De enige taal van elkaar die ze wel begrijpen is lol maken. 


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.