Dominique: ''Ik ben wel je vriendin! Niet zomaar iemand!'' ~ Utopia Gekte

8/16/2016

Dominique: ''Ik ben wel je vriendin! Niet zomaar iemand!''

Relatie strubbelingen...

De hele dag is er weinig bijzonders gebeurd. Er zijn wat paspoppen gebracht voor Rianne zodat zij kan oefenen. Ze hoopt namelijk het wereldrecord BH's openen te verbreken. Dat zijn er meer dan 60 in één minuut. Met al die poppen kan ze dus flink oefenen. Ook was er een sponsormoment met kleding. Ramona maakte iedereen mooi op en de groep ging op de foto. Verder loopt het leven in Utopia gewoon zoals het loopt. Jacco heeft zijn ontgroening nog gehad. Een liedje uitzingen op de stier, natuurlijk met een val vol in de koeienstront. En Bij Bas en Dominique gaat het op een hele andere manier fout. Zij hebben helaas ruzie gehad.

''Ik ga wel in het logeerbed'', besluit Dominique om die reden. Bas ziet dat er nog iets is, maar Do zegt geen zin te hebben om weer te praten. ''We hebben best wel vaak gepraat'', aldus Do. Bas denkt daar anders over. Volgens hem hebben ze niet veel gepraat. ''Nee, al dagen niet'', zegt Do opeens tegenstrijdig. ''En als je tegen mij praat zijn het meestal best wel botte opmerkingen. Met chagrijnigheid. En dat is niet oké want je mag mij niet voor lief nemen. Soms heb ik het idee dat je dat wel doet en dat is prima''. Daarmee spreekt ze zichzelf weer tegen en Bas zegt dat ook. Do reageert dat het zijn eigen keuze is.

Bas vind dat Dominique precies hetzelfde doet. Hij mag haar nu ook geen schat meer noemen. ''Als je het zelf niet ziet dan ben ik niet degene die jou er op hoeft te wijzen. Maar het geldt dus voor twee kanten want ik ga niet goed met je om. Je kaatst de bal terug naar mij. Goed gesprek weer. We gaan het beste met elkaar om als we niet met elkaar praten. Vind je jezelf aardig naar mij vraag ik mezelf soms weleens af. En dat meen ik wel ja'', zegt Do. Bas zelf vind dat hij wel aardig doet tegen haar. Do beschuldigt Bas er vervolgens van om opmerkingen onder de gordel te maken. Zo kibbelen ze nog wat over en weer.

Bas zegt juist weg te lopen als hij niet goed in zijn vel zit en er iets gebeurt tussen hun. Vandaag heeft hij een kort lontje omdat hij slecht geslapen heeft. Do vind dat geen excuus. Zij neemt hem veel dingen kwalijk. Onder andere dat hij niet geholpen heeft met het opruimen van de caravan vandaag. Ook zou Bas niet investeren in de relatie omdat hij het voor lief neemt. ''Ik kan moeilijk van jou verwachten dat dit jou ook dwars gaat zitten. Als dat niet zo is kan ik er niks aan doen. Ik heb dit al vaker bij je aangegeven. Of niet'', vraagt ze. Het is even stil... ''Dus je voelt je zo omdat ik niet mee help in de huishoudelijke dingetjes'', vraagt Bas vervolgens weer. Dominique weet het allemaal niet meer. Er zijn wel honderden dingen die Bas verkeerd zou doen. ''Ik ben wel je vriendin! Ik ben niet zomaar iemand. Ik ga ook respectvol met jou om. Op dat soort momenten ben je niet aardig! En je moet mij nu niet pakken op mijn eigen woorden omdat ik een keer durf te spreken. Dat vind ik vervelend. Laat maar Bas, dit is ook de reden dat ik er nooit over begin. Ik vind het heel moeilijk om met je te praten. Echt heel moeilijk. Dus laat maar. Het is oké'', moppert ze. Bas loopt weg. Dit gesprek lost niks op. Dominique blijft alleen achter. Nou ja... Met eend Babyface.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.