Dominique huilend in de armen van Bas. ~ Utopia Gekte

8/08/2016

Dominique huilend in de armen van Bas.

Heeft Dominique geen plezier?

Bas en Dominique zijn al bijna 20 minuten lang met elkaar in gesprek. Het zal vast geen verrassing zijn dat Dominique huilend in de armen van Bas ligt. Bas neemt het Dominique kwalijk dat ze gewoon wegloopt wanneer hij met haar wil praten. Hij wil er graag voor haar zijn, maar dat lukt op deze manier niet. Dominique legt uit geen zin te hebben in hoe de discussie zal lopen wanneer ze praten. Hij vraagt haar of ze ergens hulp bij nodig heeft, zoals de markt. Ze zegt van niet en loopt weer weg. ''En dan loopt ze weer weg'', zucht Bas. Niet veel later komt ze terug wandelen. Ze denkt dat het toch wel goed is als ze even praten. Ze voelt namelijk dat het niet helemaal goed zit en daar is ze niet blij mee.

Het snikken begint. Dominique ziet hoe leuk Bas het heeft met anderen. En dat heeft zij zelf naar eigen zeggen niet. ''Aan mij vraag je of ik afval naar buiten wil brengen terwijl ik doodmoe ben'', snikt ze. Als Bas tijdens het gesprek zijn hoofd even wegdraait raakt Dominique al in paniek. ''Je moet niet gelijk aan een rampscenario denken als ik mijn hoofd even weg draai'', aldus Bas.  Buiten dit om denkt Dominique ook nog eens dat Bas alles op haar afreageert. Ze vermoed dat dit komt doordat hij al 15 maanden in Utopia zit en Face ook nog eens is ingeslapen. Een samenloop van omstandigheden dus. 

Snikkend vertelt Dominique weer over het platform dat ze wil oprichten online. Voor eenzame en zielige personen zoals zij zelf. Mensen die in hetzelfde schuitje zitten kunnen met elkaar afspreken en een nieuwe vriendschap opbouwen. Ze mag het platform zelfs meenemen naar buiten van 'achter'. Oftewel, dat ze er na haar tijd in Utopia buiten nog mee verder kan. Bas wil helpen en zegt van Dominique te houden. Ze liggen inmiddels al een tijdje op de kussens buiten. Dominique laat nog steeds wat traantjes vallen. ''Wil je me nog heel even vasthouden'', vraagt ze.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.