Dominique huilend: ''Ik mis Bas''. ~ Utopia Gekte

8/03/2016

Dominique huilend: ''Ik mis Bas''.

Benjamin troost Dominique.

Voordat we vertellen wat er aan de hand is met Dominique gaan we het over Bender hebben. Ramona liet het kleine stiertje de loods in terwijl daar laatst nog een discussie over was. Bender plaste namelijk in de loods tot groot ongenoegen van Cees en Jessie. Nou, ditmaal pakt Bender het nog grootser aan. Een dier moet zijn behoefte doen dus hij poept vrolijk een vlaai naast de banken. Ruud vangt het een en ander op met zijn handen om de schade te beperken. De groep lacht en Ramona rent snel heen en weer om iets te pakken waarmee het kan worden opgeruimd.

Snel door met Dominique en Benjamin. Het vriendinnetje van Bas ligt namelijk weer te huilen op de vide. Ditmaal dus in de armen van Benjamin in plaats van de armen van Victoria. Ze snikt Bas te missen en niks meer te kunnen zeggen. Met de armen om elkaar heen lopen ze naar de poort toe. Ze wijt haar verdriet ook aan haar ongesteldheid. Ze denkt vaak wanneer het bijna acht uur 's avonds is dat ze wel op bed zou willen liggen. En ze wil helemaal niet aan zichzelf denken omdat Bas ook verdriet heeft. En nu kan ze er niet voor Bas zijn mede doordat hij geen prater is.

Benjamin herhaalt de hele tijd dat Dominique lekker mag huilen. En ze maakt graag gebruik van die gelegenheid. Ze doordrenkt het shirt van Benjamin met tranen. En met zwarte vegen van de mascara. Nadat ze is uitgehuild mag ze zelfs nog wat extra troep afvegen aan het shirt van Benjamin. Samen lopen ze terug naar de loods. Benjamin geeft aan dat ze best om acht uur naar bed mag als ze dat wilt. Dominique vreest echter voor de reacties van de buitenwereld omdat alles gezien wordt. Ze is bang dat mensen dan over haar oordelen, iets waar ze haar hele leven al last van heeft. Morgen haalt Benjamin haar weer op voor een nieuwe huilsessie bij de poort.

2 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.