Dominique had geen zin in wip van Bas. ~ Utopia Gekte

8/21/2016

Dominique had geen zin in wip van Bas.

Ravage in de woonkamer.

Een goedemorgen en welkom op deze zondag zonder zon. Het is de 964e dag van het grote Utopia experiment die nog altijd niet geslaagd is. Nederland is ook niet in 964 dagen gebouwd, dus we geven het nog wat tijd. Vannacht is er weinig bijzonders gebeurd in het beloofde land. De bewoners hebben weer rond het kampvuur gezeten met wat Bed & Breakfast gasten. Deze gasten hebben het ontbijt deze ochtend maar overgeslagen vanwege een kater.

Bas is deze ochtend wakker geworden met een hard speeltje in zijn onderbroek. Hij had erg veel zin om samen met Dominique te spelen onder de dekens, maar zij zelf zag dit niet zo zitten. Bas kruipt bovenop Do onder de dekens en doet wat kunstjes. Tussendoor gooit Dominique de dekens nog even van hen af, maar Bas weet snel alles te verbergen. Hij hoopte een beurtje met een vrouwelijke hand te krijgen, zonder succes.

En dan de enorme ravage in de woonkamer. Met zoveel inwoners heeft niemand het briljante idee gehad om de banken weer binnen te zetten. Deze zijn vannacht dus helemaal nat geregend. Er wordt wel gezocht naar een schuldige, maar er komt weinig duidelijkheid. Het lijkt mij ook meer de verantwoording van alle bewoners. En niet een enkeling. Cees zou gisteravond hebben gezegd de banken gewoon buiten te laten staan omdat het anders lawaai maakt in de loods. De gevolgen zijn dus kletsnatte banken en kussens in de woonkamer. Terwijl de banken lekken op de vloer worden de kussens uit elkaar gehaald om gewassen en gedroogd te worden.

Dan nog even terug naar de Bed & Breakfast gasten. Zij hebben een koude nacht gehad, slecht geslapen en hebben nog een hele rits met andere klachten. Cees en Karin praten er om half twaalf 's ochtends even over in de keuken. Cees wijt alles aan de drank die de gasten hebben gedronken. Zowel Karin als Cees willen ook niet dat bewoners nog in de B&B gaan slapen. Ze zijn blij dat Ruud binnenkort in zijn caravan terecht kan. En als andere bewoners echt een keer een rustige nacht willen, dan leggen ze maar een matras neer in de studio. De matrassen voor de gasten gaan namelijk snel richting het einde van hun levensduur door al het overbodige gebruik. Carin en Kees spreken momenteel alle andere bewoners aan. Zelfs de nieuw bestelde dekbedden en hoeslakens worden gepakt terwijl dit voor de B&B gasten is. ''Mensen gaan uit gemakzucht gewoon ergens anders slapen terwijl het helemaal niet nodig is. Daar moeten we echt mee kappen en daar is de meerderheid het ook echt mee eens'', aldus Victoria. Er komt sowieso een nieuw matras voor de gasten. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.