Dominique en Ruud hebben post gekregen. ~ Utopia Gekte

8/02/2016

Dominique en Ruud hebben post gekregen.

Een bokje voor Bas?

Goedemorgen Utopia kijkers van het goede leven. Dag 945 is van start gegaan en het beloofd een meer enerverende dag te worden dan gisteren. Er staat namelijk genoeg op de planning voor vandaag. Allereerst hebben Ruud en Dominique deze ochtend hun post ontvangen, daarover zo meer. Verder komt de opvang langs om eend Duck op te halen. Dit omdat Face morgen (?) gaat worden ingeslapen. Bas denkt nu al aan welk dier hij hierna wil hebben. Het schijnt een bokje te worden. Vanavond vieren de bewoners de verjaardag van Jessie en ook komt er vandaag een centraal op een nog onbekend tijdstip.  Al met al genoeg voer om de gemoederen bezig te houden.

Dan gaan we nu nog even terug naar het postmoment van de dag. Jessie - die samen met Billy al om 8 uur wakker was - brengt de post rond. Eerst is Ruud aan de beurt en daarna loopt hij de caravan in. Daar is Dominique de gelukkige. De familie van Ruud wil niet teveel zeggen over het hele gebeuren tussen Billy en Jessie. ''Je weet waar het vandaan komt'' en ''maak haar niet teveel kapot'' zijn twee van de dingen die zij schrijven. Er zal ongetwijfeld nog veel meer in de post staan, maar Ruud besteed er verder weinig aandacht aan. Wel horen we nog dat ze trots zijn op Ruud, wat hij ook doet.

Veel bewoners hangen momenteel op de banken waar Ruud en Dominique hun post nog lezen. Buiten zien we Gert-Jan in een rolstoel rondrijden met een Motopia shirt aan. Waarschijnlijk is hij dat evenement van 7 augustus aan het promoten. Ook alle andere bewoners worden wakker en maken zich klaar voor een nieuwe dag. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.