Dominique dreigt niet meer bij Bas te slapen. ~ Utopia Gekte

8/21/2016

Dominique dreigt niet meer bij Bas te slapen.

Bedproblemen...

Er is vandaag weer veel beweging in en buiten de loods. En met name op het gebied van slaapplekken. Eerder vandaag is tijdens het centraal al het een en ander afgesproken over de Bed & Breakfast. Daar mag niet meer worden geslapen door bewoners, op een enkele uitzondering na volgens Victoria. Nou, daar gaat het eigenlijk al fout in mijn ogen. Als er alsnog af en toe een bewoner blijft slapen zullen de klachten hetzelfde blijven. Maar goed, dat gaan we in de nabije toekomst vanzelf meemaken op de livestreams.

Bij Jessie en Billy verandert er ook het een en ander. De paarse kamer is vandaag opnieuw ingedeeld. Jessie en Billy hebben hun bedden zelfs tegen elkaar aan geschoven. Hoewel Jessie het heftig blijkt te vinden heeft hij er dankzij kalmerende woorden van Billy geen problemen mee. Voortaan slapen zij dus gewoon naast/met elkaar. En hoeven ze niet meer via allerlei omwegen een slaapplek te zoeken waar ze samen de nacht door kunnen brengen.

En terwijl Billy en Jessie nader tot elkaar komen zien we dat er bij Bas en Dominique weer problemen zijn ontstaan. Dominique heeft besloten om niet meer in de caravan te slapen. Vanochtend was ze al gepikeerd door een opmerking van Bas. Ze zou namelijk te weinig aan zijn pieliewielie trekken als hij daar zin in heeft... Maar ook de insecten in de caravan vind ze maar vies. En dan heeft ze het nog niet eens over eend Babyface gehad. Die slaapt sinds zijn binnenkomst ook in de caravan. En erg zindelijk is Babyface niet, dus in feite ligt ze elke nacht naast een stapeltje dunne stront... Het matras is ook al niet fijn en opslagruimte is ver te zoeken. Tijdens het leegruimen van de caravan krijgen ze wederom ruzie. Er hangt een doek van Bas in de caravan tegen de vliegen. Alleen dit doek is inmiddels aan vernieuwing toe. Bas denkt daar anders over dan Dominique en dus besluit ze niet meer in de caravan te slapen. Bas vind het in eerste instantie prima. Uiteindelijk geeft Bas toch weer toe en krijgt Dominique haar zin. Er komt een nieuw doek. Eind goed al goed? We gaan het zien... Bas is nog volop bezig met de verbouwing. Er komt zelf een mooie laminaat vloer in de caravan nu.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.