De laatste Utopia inside met Gert-Jan? ~ Utopia Gekte

8/04/2016

De laatste Utopia inside met Gert-Jan?

Utopia nieuwtjes.

Er is weer een nieuwe aflevering verschenen van Utopia Inside. En misschien ook wel de allerlaatste, want Gert-Jan gaat het liefst met piepende banden naar zijn kids. In deze aflevering vraagt Gert-Jan aan zijn medebewoners wat zij vroeger als kind het liefst wilden worden. Ook is er een diepte-interview met Billy te zien, een nieuw weetje van Cees en een nieuwe rubriek met in de hoofdrol Do en Bas. Al met al de moeite waard om te kijken. Het heeft een hoger entertainmentgehalte dan de bewoners vandaag hebben in de loods. :-) De video staat onderaan dit bericht. Voor meer Utopia nieuws lees je eerst nog even gezellig mee.

- Naast Gert-Jan is de kans groot dat ook Rianne bij de genomineerden terecht komt. Onder andere Romy en Ruud gaan haar stemmen geven.

- De bewoners zijn centraal gegaan. Er was wederom een eeuwenlange discussie over de merchandise. Uiteindelijk heeft Ramona voor 560 euro aan bestellingen geplaatst voor haar nieuwe collectie. Ook kunnen we nog veel meer merchandise gaan verwachten.

- Karin is vandaag de gelukkige die familiebezoek mag ontvangen. Naast familie (Dochter, stiefdochter en schoonzoon heeft ze ook haar beste vriendin inmiddels weer omhelst.

- Billy heeft het atelier weer in haar bezit. Tijd om alles leeg te halen en op te ruimen. Zo kan er weer een bruisende en inspirerende omgeving ontstaan waarin Billy al haar creativiteit kwijt kan.

- Cees is gewoon Cees. En hij klaagt net als gisteren weer over het verspillen en weggooien van eten. Leren de bewoners het ooit? Nee.

- Romy heeft heeeeel veel kleuren nagellak besteld voor een behoorlijk bedrag. Ook zij heeft het recht om haar creativiteit de vrije loop te laten gaan.

- Gert-Jan heeft zich omgekleed als Michael Jackson? Hij voert alvast een leuke showtje op. Aan het oefenen voor de Live in de loods?

- Jessie en Billy hebben dan wel geen relatie, maar het is geen geheim dat ze elkaar erg leuk vinden. En stiekem gedragen ze zich ook wel alsof ze een relatie hebben. Zo bepaald Jessie bijvoorbeeld dat Billy die 'afschuwelijke' legging(s) niet meer mag dragen. Geen panter printjes en geen gaten meer. 


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.