De gekte is compleet in Utopia. ~ Utopia Gekte

8/07/2016

De gekte is compleet in Utopia.

Gina en Ramona schreeuwen.

We hebben veel geschreven over Ruud, Billy en Jessie. En op datzelfde moment, toen Billy met Jessie in gesprek was buiten, horen we geschreeuw uit de loods komen. En dan ook echt hard geschreeuw. Het blijkt dat Gina en Ramona een enorme discussie hebben gehad over iets. Beide liggen ze op één bank en schreeuwen ze een tijdje door elkaar heen. Aangezien het niet vanaf het begin te bekijken was heb ik geen idee waar het over ging. Waarschijnlijk over de samenleving en het presidentschap. Ramona, Karin, Rianne en Benjamin gingen daar namelijk nog over door kletsen. Karin had geen idee dat ze één van de stemleiders is van de samenleving. Dat wilt ze absoluut niet zijn. Rianne doet een poging om uit te leggen wat het inhoudt en wat ze van Karin verwachten. ''Wat er van mij verwacht wordt?! Je bent mijn baas niet'', roept Karin vervolgens. Ze begrijpt niet zo goed wat het allemaal betekent. En hoe ze stemleider is geworden... Een video van de hele ruzie staat onderaan dit bericht.

Op de schommelstoel zitten Jessie en Billy wederom bij elkaar. Jessie vraagt naar Sint Maarten en hoe Billy was vertrokken. Ze legt uit dat ze pas een half jaar nadat het uit was met Ruud naar Sint Maarten vertrok. Ook ging ze helemaal niet weg om zogenaamd even een pakje sigaretten te halen en nooit meer terug te komen. ''Wat denk je dat Ruud hier doet'', vraagt Jessie aan Billy. ''Televisie maken''. Volgens Jessie had Ruud het buiten goed gemaakt als hij dat echt zou willen. Zonder camera's.

Ook Dominique en Gert-Jan praten met elkaar. Het lijkt alsof Gert-Jan het stokje van het presenteren aan het overdragen is aan Dominique. Zo mag zij onder andere de wekelijkse aflevering van Utopia Inside helemaal op zich nemen. Wel benadrukt Gert-Jan dat ze haar rust moet nemen en ook van het moment moet blijven genieten. Als Bas haar tussendoor een kus wil geven draait ze voor de zoveelste keer haar hoofd weg. 

Om 20:08 gaat de muziek aan in de loods. Ze mogen een uurtje(?) feesten met deze grafstemming die er heerst. :-) Billy en Jessie lopen ook maar weer terug naar de loods. Benjamin en Ramona discussiëren nog even door over de structuren van Utopia. Benjamin verwijt Ramona dat ze een te grote mond heeft gehad, zij het met andere bewoordingen.''Daarna ging het hard op hard ja'', vertelt Ramona. Benjamin denkt dat Ramona nu ter plekke kan veranderen, maar dat weigert ramona te doen. ''Ik ben Ramona, ik praat straattaal. Ik laat ook genoeg andere dingen zien. Je praat in hokjes. Ik snap dat je het misschien anders bedoeld''. Benjamin vind de manier waarop Ramona praat niet altijd bij haar passen. ''Ik zal niet veranderen. En wat mij heel erg raakt is dat je mij van de straat noemt. Ik ga nu douchen''.  

Rianne, Billy, Rowena, Cemal, Romy en Bas zien we lekker enthousiast dansen. Jessie bepaalde ondertussen nog even dat Billy niet mag drinken vanavond. Het is me het avondje wel tot nu toe...1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.