De eerste Utopia baby is op komst. ~ Utopia Gekte

8/07/2016

De eerste Utopia baby is op komst.

Maak kennis met Utopia.

Zoals we eerder al schreven is er momenteel een zwangere vrouw in Utopia. Zij en haar man hebben al kinderen, maar er komt er nog één bij. En - geloof het of niet - zij gaan hun baby 'Utopia' noemen. Sinds dat ze op het evenement zijn kunnen we dit stel al veel volgen op de livestreams. Met name Gert-Jan maakt er een hele show van dat er een echte Utopia baby op komst is. Helaas is deze baby niet echt in Utopia geproduceerd, maar een baby naar Utopia vernoemen is een goed begin. Het gezelschap mag op het podium komen zodat Gert-Jan even kan verkondigen hoe leuk dit allemaal wel niet is. Op het shirt van mevrouw is 'Johan Rijgersberg did it' te lezen. Oftewel hij heeft 'het gedaan' waardoor ze nu zwanger is. Ze steken dus veel tijd en energie in de baby want het is een gepersonaliseerd shirt. Rond 14 oktober is mevrouw uitgerekend en maakt Utopia kennis met de wereld.

Ondertussen is de veiling voor het goede doel ook van start gegaan. En er is zo te zien genoeg geld aanwezig momenteel. Een schilderij van Billy gaat weg voor 160 euro. En het schilderij van Romy kwam daar aardig in de buurt. Wel begint het terrein langzaam leger te lopen dan het al was. Een aantal motorrijders besluiten namelijk om al te vertrekken. Dit terwijl het evenement nog niet eens is afgelopen.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.