Cemal heeft spijt van harde uitspraak naar Romy. ~ Utopia Gekte

8/08/2016

Cemal heeft spijt van harde uitspraak naar Romy.

''Geen gezonde situatie''.

Pas tegen 11 uur 's ochtends gaan Romy en Rowena de koeien doen. Romy heeft het daar al snel over haar liefje Cemal. Ze vind hem echt heel erg lief, maar heeft nog altijd twijfels over de relatie. Vanochtend nog zou Cemal een opmerking hebben gemaakt om haar terug te pakken. Dit omdat Romy hem gisteravond vergeleek met Rianne. Hij zou altijd alles net zo serieus nemen als haar.

Romy vraagt zich af of ze nou gewoon vrienden moeten zijn of niet. Ze vind hem heel lief, maar ze vind ook dat Cemal nog vaak met Bauke moet praten om aan zichzelf te werken. Rowena stelt voor om apart te gaan slapen. Dat zou Romy wel willen, alleen Cemal niet. Hij kan niet slapen zonder dat Romy naast hem ligt. ''Voor wie slaap je dan daar'', vraagt Rowena terecht. Nou, voor Cemal dus. En niet voor zichzelf. Ze zou soms best een nachtje apart willen slapen alleen is dat niet mogelijk. In de vorige relatie met Alexander claimde Romy hem altijd. Nu snapt ze Alexander heel goed, omdat Cemal nu doet wat Romy bij haar ex deed. Rowena noemt het geen gezonde situatie.

Op de andere stream praat Cemal toevallig met Ramona. Hij heeft nu al spijt van zijn uitspraak eerder deze ochtend. Iets met dat Romy op haar leeftijd nog steeds huilt om haar moeder. ''Ik had even frustratie en gooide dat bij Romy er uit. Dat was niet al te best. We hadden het over dat we niet op elkaar lijken met bepaalde dingen. Ik zei, uit frustratie, je bent 23 jaar en jankt nog om je moeder. Dus hoe volwassen ben je nou. Dat kan echt niet. Ik gooide het er uit en dacht kuuuut waarom zeg ik dat''.

Ramona en Bas leggen uit hoe hij dit het beste weer goed kan maken. Cemal zit nog steeds vol verbazing zichzelf af te vragen hoe hij zo'n uitspraak heeft kunnen doen. Cemal vraagt of hij het voor of na het centraal goed moet maken. ''Voor het centraal'', lacht Ramona.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.