Cemal en Romy hebben geen relatie meer?! ~ Utopia Gekte

8/22/2016

Cemal en Romy hebben geen relatie meer?!

Knipperlicht 10.0?

Gisteravond heeft Cemal een diepgaand gesprek gehad met Victoria. Ze geeft hem allerlei adviezen, zoals dat hij elke dag 20 minuten in haar safe-zone moet gaan zitten. Want dat is de enige plek dat je echt even alleen bent. Uiteindelijk stopt het gesprek met Victoria en stapt hij op Romy af. En alles heeft er zowaar toe geleid dat Cemal het uit maakt met Romy!

Cemal vertelt haar wat er aan de hand is. Waaronder dat hij zich al een paar dagen niet zo goed voelt. En dat hij meer met Romy bezig is dan met zijn eigen processen. Hij stuurt dan ook aan op een tijdelijke break, iets wat Romy al vaker heeft voorgesteld. Zij vind het dus een prima idee, makkelijk toch? Nou, Cemal schrikt er zelf alweer een beetje van. Hij benadrukt snel dat hij het niet heeft uitgemaakt! 'Jawel, het is goed. Dit is toch wat jij wil Cemal'', laat Romy vervolgens weten.

Het gesprek verloopt heel vreemd. Want nu vind Romy het opeens weer raar dat Cemal een break wil. Het voelt voor haar alsof dit uit het niets opeens uit de lucht komt vallen. Cemal zegt er niet meer achter te staan, maar Romy motiveert hem om bij zijn standpunt te blijven. Hij blijft herhalen spijt te hebben van wat hij heeft gezegd, maar het lijkt te laat te zijn. Romy ziet een tijdelijke break toch wel zitten... Ze verhuist naar een andere slaapkamer en het is nu echt uit!

''Ik zal altijd naar je blijven kijken zoals niemand naar je kijkt. Je bent een heel mooi mens met een hart van goud. Ik hoop dat ik je nog elke dag kan blijven zien'', piept Cemal. Romy zou het raar vinden als iedereen nu weet wat er aan de hand is. Om die reden laten ze de bedden toch maar gewoon staan zoals ze staan. Beide bewoners geven elkaar een knuffel. Cemal fluistert nog van haar te houden...

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.