Cemal batst Romy in de badkamer. ~ Utopia Gekte

8/15/2016

Cemal batst Romy in de badkamer.

Op klaarlichte dag.

Wat we nou weer meemaken op de livestreams! Ongekend. Op klaarlichte dag zien we dat Cemal Romy naar zich toe sleurt in de badkamer. Hij gaat achter haar staan en Romy leunt wat naar voren. Vervolgens neemt het mannetje het vrouwtje van achter. Met kleding aan! Dit paringsritueel in het wild is nog nooit eerder op bewegend beeld vastgelegd. Maar U raadt het al, Utopia Gekte heeft een GIFje gemaakt van dit bijzondere tafereel. Het vrouwtje schrok van het beestachtige gedrag en trok zichzelf terug. ''Nouuu Cemal! Ga jij maar eerst douchen'', zegt ze nog voor de streamlock. Zowel Romy als Cemal lachen en kijken recht in de camera. Spectaculair! Romy besluit om de kamer vandaag op te ruimen en schoon te maken. Cemal hoopt dat ze zijn zonnebril gaat vinden.

En nu zonder gekheid. Romy en Cemal lijken weer helemaal in love en hebben weer lol samen. Romy voelt zich vandaag ook weer helemaal 'picobello' en noemt Cemal weer 'lieffie'. Gisteren had ze een behoorlijk slechte dag. Vandaag is het tegenovergestelde het geval. Nu alleen hopen dat ze niet weer aan zijn geaardheid gaat twijfelen. Volgende keer weer gewoon de andere kant pakken Cemal... :-)

Verderrrrr in Utopia. Is het rustig. Rianne is aan het klussen met hout. Billy en Jessie zijn bezig met de merchandise. Bas en Dominique zitten bij Vogel Village met de eend. Cemal schopte net nog de kluis sleutel naar Jessie toe. Deze heeft hij blijkbaar ergens gevonden. Later spreekt Jessie Dominique daar op aan. Zij is degene die de kluis sleutel ergens heeft laten slingeren of als laatst heeft gebruikt. Gina is Cees weer een fris kapsel aan het geven in haar salon. Over enkele uurtjes stuurt Jacco één van de genomineerden naar huis. Ook heeft hij een idee geopperd. Tijdens Kerstmis gaat hij een versie van 'The Passion' organiseren in Utopia.  
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.