Cees serveert salade van gisteren aan ''gasten'' ~ Utopia Gekte

8/22/2016

Cees serveert salade van gisteren aan ''gasten''

Goedenavond Utopia

De hele dag wacht Cees vol spanning op zijn eet gasten. Van de week kreeg hij een mail van Jessie. Hij weet zelf echter nog altijd niet dat het om Jessie en Billy gaat die bij hem en Karin willen komen eten. Vandaag kreeg hij al twijfels over de echtheid van deze mail. Er werden veel complimenten gegeven aan hem, maar een betaling of extra bevestiging bleef uit. Jessie had dit door en stuurde snel nog even een bevestiging. De "gasten" komen vanavond gewoon eten in Utopia. Hé wat fijn, een grote opluchting voor Cees. Hij verheugt zich er al dagen op!

Maar misschien is het maar goed ook dat er geen echte gasten komen eten. Cees pakt namelijk wat salade van gisteren uit de koelkast en kijkt of hij dat nog kan serveren. Zo niet dan frist hij het wel een beetje op.... Gelukkig! De salade is nog vochtig genoeg... Waarom zou je duur betalende gasten verse salade geven als je nog fantastische salade hebt liggen? :-)

Tussendoor komt Billy even polshoogte nemen om te vragen wat hij nog allemaal moet doen. We zien hem met zijn vingers heerlijk door de salade heen roeren. Billy mag zelfs even proeven en krijgt toegefluisterd dat het salade van gisteren is. Karin komt op het laatste moment nog even vragen of ze ergens mee kan helpen. Euhmmm... Ja je mag zo helpen met het eten opeten zoals je graag wenste. Als eerste zit zij al klaar aan tafel. Billy en Jessie kleden zich ondertussen al om voor het diner. Ze nemen uitgebreid de tijd om op te frissen. De "gasten" zijn al ruim te laat voor hun diner...

Uiteindelijk komen zowel Cees als Karin er een voor een achter dat de gasten zich altijd al in de loods bevonden. Beide bewoners kunnen er gelukkig hartelijk om lachen. Ik zeg eet smakelijk!1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.