Cees gaat Ramonas presenteerklus wegkapen. ~ Utopia Gekte

8/18/2016

Cees gaat Ramonas presenteerklus wegkapen.

Vanavond live in de loods.

Een hele goedemorgen en welkom bij de 961e dag van Utopia! Er zijn nog twee leuke video's te vinden die onderaan dit bericht worden geplaatst. Een video is van Billy die het liedje 'De prooi' zingt van Isabella. En de ander is een video waarin Ramona een koprol probeert te maken. Naast alle gekkigheid en gezelligheid gisteravond is er ook wat te mopperen. Cees en Jessie hebben veel besproken. Cees zegt bijvoorbeeld dat een klant een kastje heeft besteld, maar dat die niet meer geleverd kon worden. Toen hadden ze maar iets anders besteld en nooit meer iets gehoord. Terwijl het trouwe klanten zijn die onder andere ook het dierenfonds steunen. En Cees krijgt vervolgens op zijn donder omdat hij mail van bestellingen leest die niet voor hem bedoeld zijn. ''Jij hoeft niet te kijken hoe het daarmee is'', zou diegene hebben gezegd. Cees vind het alles behalve netjes. ''Dat komt omdat hij zelf ook weet dat hij niet bovenop de webshop zit. Er staat zelfs bij dat de levertijd 9 dagen is'', zegt Jessie verbaasd. Volgens Cees bestellen de meeste mensen niet meer omdat het 'kut' gaat. Er gaat altijd wel iets fout en Cees roept dat al heel lang. Hij kan niet geloven dat hij zo'n opmerking krijgt omdat hij er iets van zegt. Jessie zegt ook weleens een foutje te maken, maar dan lost hij het netjes op met iets extra's.

Cees heeft ook nog iets anders. De Live in de loods van 15 oktober gaat niet door. En dat betekent dat de Live in de loods van vandaag de laatste is die hij mee maakt. En de afspraak was dat hij nog één keer een LIDL mag presenteren tijdens zijn verblijf. Het probleem is nu alleen dat Ramona het zou gaan presenteren. En denk maar niet dat Ramona dit makkelijk van haar laat afpakken... Dit gaat dus waarschijnlijk nog wel een dingetje worden vandaag. Ramona zou volgens Cees ook bijna niet geoefend hebben. Jessie zegt dat hij het sowieso voor Cees gaat opnemen, en Billy ook. ''We gaan er gewoon tegenin. Het slaat toch nergens op'', aldus Jessie. Nu vraag ik mij alleen af waarom het bij niemand op komt om het samen te gaan doen...?

Enfin, Cees laat zich dus wegstemmen bij de volgende nominaties. Het beloofd weer net zo spannend te worden als toen Gert-Jan weer naar zijn kinderen werd gestuurd... Weten we dat ook alvast.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.